Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: ciemno

Domyślnie Odp: ciemno

Mówiąc "nie uratowałeś ..." mam na myśli, że choć żółcie mają naturalną przypadłość do łapania zielonych zafarbów i z tego miksu wychodzi cytrynka, to, wiedząc o tym, dobrze jest żółć "uratować".

Niestety, wymaga to zabawy z fragmentem obrazka, ale zaręczam, ze się opłaci, bo mocnym punktem w tym zdjęciu są właśnie te kwiatki.

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    Mówiąc "nie uratowałeś ..." mam na myśli, że choć żółcie mają naturalną przypadłość do łapania zielonych zafarbów i z tego miksu wychodzi cytrynka, to, wiedząc o tym, dobrze jest żółć "uratować".

Niestety, wymaga to zabawy z fragmentem obrazka, ale zaręczam, ze się opłaci, bo mocnym punktem w tym zdjęciu są właśnie te kwiatki.
    Godzinę temu wróciłem od okulisty i jak zwykle przy testach tych kolorowych kropek, na których większość ludzi upiera się widzieć jakieś cyfry poległem zwyczajowo. Czyli od dziecka jestem taki ukryty daltonista bo teoretycznie nie mam problemu z rozróżnianiem pojedynczych barw ;] A jednak w tym teście kolorów, który ktoś ostatnio podał na forum miałem wynik lepszy niż żona hehe. Chyba po prostu oko już zżyte z monitorem. Mimo to się nie kłócę. Bo czy ta żółć zgaszona jest przez słoneczny filtr letnich liści, czy może tylko mnie się tak wydaje - nie umiem stwierdzić. Niech zostanie.

Ano, niech.

To za szczerość masz ode mnie też gwiazdozbiór.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów