Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Krzesiny w BW...

Witam

Chłopaki pokazali zdjęcia z Krzesin, więc czas i na mnie. Tym razem inne podejście do tematu. Taki głupi pomysł na serię w BW

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

W locie

11.

12.

Zapraszam do oceny

pozdrawiam

Dyziek

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie Odp: Krzesiny w BW...

Moje zdanie już znasz

Nr. 1, 2, 3 i 10 - cóż można napisać - bardzo dobrze wykorzystany szeroki kąt dobrze zakomponowane kadry i w ogóle fotki robią wrażenie Jedyneczkę ustawiłem sobie w laptopie na pulpicie i już kilka znajomków dopytywało się co to za foto... Tomku - jednym słowem dobra robota. Podoba mi się też konwersja do b/w. Fajne kontrasty. Na nr. 3 niebo nieco przepalone ale na to nikt z nas nie ma wpływu mogłeś wystemplować... ale w sumie nie jest to foto krajobrazu czy architektury gdzie niebo ma jakiś kluczowe znaczenie - tu liczy się tylko pokazanie maszyny a to zrobiłeś perfekcyjnie.

i nr. 11 - byłem świadkiem procesu obróbki tego foto - szczegółów nie zdradzę

czekałem na te fotki i zajmuje miejsce w 1 rzędzie pochwał obok Piotka...
    konwersja do BW to wcale nie bł głupi pomysł...cała seria świetna...11 bomba!!!
    1 - 3 świetne, tylko 8 jakoś tak jakby z innej bajki...cały set rewelacyjny....pozdrawiam

Nie bede oryginalny jak powiem ze cala seria jest bardzo dobra.
    Najbardziej podobaja sie 1, 6, 11 i 12.

konwersja i kadry na duży plus

aczkolwiek wolałbym w kolorze i zdecydowanie za mało w powietrzu
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Hm..... za Piotrkiem.... Bardzo przyzwoicie pokazany temat. Już nie będę się rozpisywał, bo zrobili to inni. Kolor imho - wolę tym razem BW Gratulacje
    Pozdrawiam

1, 2, 3, 10, i 12 to moi faworyci. Szkoda przepałów na niebie ale kadry nadrabiają

Ma-sa-kra! Zawsze myślałam, że samoloty są nudne, nawet tu nie zaglądałam i nie rozumiałam, czemu inni tak błagają Cię o fotki z pasów startowych. A teraz normalnie biję pokłony. Jest świetnie!

Przejscie w BW. Artystycznie ciekawe. Temat przedstawiles super. Ja jednak wole kolorowe samolotki.

Fajowsko wyszło Dyziek gratulki, ja też generalie wole kolor ale jednak te foty są bardzo dobre i ten BW się spoko broni

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów