Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
    Rozmowny Awatar cahe
    Miasto
    Kielce/przebywam w stolicy

Domyślnie Odp: juz prawie lato...

Cytat Zamieszczone przez heartbeats Zobacz posta
    Hmmm. nie wiem, nie rozumiem tych fotografii. Pani dziwnie leży na drzewie, ale co to za sobą niesie nie mam pojęcia.
    Jak to co! Seksapil aż się z tych zdjęć wylewa!

Jeśli chodzi o bousik - byłby fajny, tylko zanim się doszukałam głównego tematu minęło 10 sekund. Lepiej wykadrować, mniej niepodtrzebnego tła. Może jakoś uwypuklić główną postać ?
    Dla mnie - właśnie dlatego jest fajny . Ale lepiej by służył chyba jako wstęp niż epilog!
    Look ma, no camera!

Nie zapomnij dodać swojej grupy fotograficznej do forumowej mapki!

Cytat Zamieszczone przez Vodafone Zobacz posta
    Co do przepaleń.... proponuje włączyć w d300 funkcję D-Lighting i ustawić ją na umiarkowany - bardzo przydatna funkcja w tego typu sytuacjach

Modelka piękna...
    coz..., preferuje nef'y... a dzieki w imieniu modelki
    D3s, D3, N 14-24 f2.8, N 16-35 f4.0, N 24-70 f2.8, N 24-120 f4.0, N 70-200 f2.8 vr, N 85 f1.4, N 50 f1.4 Af-s, N 35 f1.4, N 24 f1.4, N 16 f2.8, SB-900/800 + CLS SU-800, iMac 27" i7

Sliczna ta pani, bardzo
    Podobaja mi sie zdjecia kolejno 1, 3, 2 Bonusik swietny!
    Moim skromnym zdaniem -za cahe
    Pozdrawiam Wioletta

czy nikt nie zwrocil uwagi, ze bonusik to fisheye...?
    D3s, D3, N 14-24 f2.8, N 16-35 f4.0, N 24-70 f2.8, N 24-120 f4.0, N 70-200 f2.8 vr, N 85 f1.4, N 50 f1.4 Af-s, N 35 f1.4, N 24 f1.4, N 16 f2.8, SB-900/800 + CLS SU-800, iMac 27" i7

ale ladna ta pani, odwraca uwage od strony technicznej zdjec
    D80|T17-50/2.8|N70-300VR|N50/1.8|SB800

Vodafone
    Gość

Cytat Zamieszczone przez sympatex Zobacz posta
    coz..., preferuje nef'y...
    Cóż... ja też

To działa w NEF-ach W D300 w Menu Fotografowania - Aktywna funkcja D-Lighting - ustaw ją na umiarkowaną

Gdyby efekt Ci sie nie podobał można ja wyłączyć w Capture NX w zakładce RAW Adjustments w opcji Active D-Lighting po wyłączeniu zdjęcie będzie takie jakby nie była właczona ta funkcja w aparacie Czyli nic nie tracisz a mozesz zyskać

Posłuchaj dobrej rady i sprawdz sobie to o czym napisałem ponieważ modelka jest zbyt piękna aby ją przepalać

Cytat Zamieszczone przez heartbeats Zobacz posta
    Hmmm. nie wiem, nie rozumiem tych fotografii. Pani dziwnie leży na drzewie, ale co to za sobą niesie nie mam pojęcia.
    Sory, ale takie komentarze mnie rozbrajają poprostu... Co może nieść za sobą portret kobiety w lesie? Jeżeli szukasz tu jakiegoś podwójnego dna i ukrytego przekazu to musze Cie zmarwić - nie znajdziesz.

Co do zdjęć to to co mi się nasuwa przede wszystkim jest to, że nieprawidłowo je naświetliłeś - co widać po licznych przepaleniach, należało skrócić czas i podbić lampe

Ps. Sympatex tak patrze na twoją stopke i widze, że masz torbe zbliżoną do mojej wymarzonej Gratuje
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów