Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Domyślnie

Mkwiek OK

Również z kompaktów sie wyleczyłem. Jesli fotografia cyfrowa naprawde Cie intrersuje i jestes pewien że jest w Tobie potencjał twórczy, śmiało bierz lustereczko.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Dzieki Wam za rade,jeszcze musze sie z tym przespac i podiac decyzje!
    Musze przyznac ze bardzo mily klimat tutaj panuje,a wiec moze sie skusze na tego nikon'a

Pozdrawiam.
    D5100, S17-50 f2.8, N70-200 f4, SB-700

Domyślnie

I wszyscy tak biora masowo te lustereczka, poniewaz hybrydy potwornie... ograniczaja a potem mamy takie rewelacyjne pytania na forum i zale czemu to moje lustereczko robi zle zdjecia

W skrocie - postaw oba apraty obok siebie, zrob zdjecie tego samego motywu i bedzie ten sam rezultat.

Jesli ktos umnie sie poslugiwac aparatem to i hybryda zrobic zdjecie.
    Ale jak ktos o fotografii nie ma pojecia, to mu zadne "lusterko" nie pomoze.

Domyślnie Hybryda

Dla mnie podstawową wadą hybryd jest wizjer-telewizor. Ze dwa razy przez coś takiego patrzyłem (Panasonic i Minolta jakaś), i kręciło mi się w głowie. A do kadrowania "na wyciągnięcie ręki" nikt mnie nie zmusi.

Kup lustrzankę, a potem umieraj z głodu, przeznaczając wszystko na dodatkowe cudeńka :P

Paweł
    Fiat Lux

Domyślnie

Panowie i Panie mam jeszcze takie pytanie,co watro by bylo kupic majac do wyboru:

Canon EOS 350 D z kitem Canon EF-S 1:3,5-5,6/18-55 mm

albo

nikon d50 z dwoma obiektywami 1:3,5-5,6/18-55 mm i Nikkor AF 1:4,0-5,6/55-200mm

Sprawa dalej sie toczy pomiedzy d50

EDIT:
    zgodze sie z Toba @Campo ale.....
    Jak ktos nie ma pojecia o foto kupi hybryde wyda duzo kase co juz by szlo kupic lustro i bedzie sie uczyl nauczy sie juz i stwierdzi ze hybryda mu nie wystarczy,a na lustro juz kasy nie bedzie a hybrydy nie sprzeda bo za mala dostanie za nia
    Czyz nie prawda...
    D5100, S17-50 f2.8, N70-200 f4, SB-700

pebees
    Gość

Domyślnie

mkris, ja bym wziął opcję 2, bo 18-55 nikona lepszy niż canonowski (ponoć), a poza tym masz dodatkowo 55-200

Domyślnie

chcialbym miec takie szczescie,bo ani kieszonkowego nie mam ,ani za bardzo mozliwosc zbierania puszek...duzo nie platncyh zajec ...teraz szukam pracy i mam nadizjeje ze uda mi sie przez wakacje uzbierac na nikona,bo kompatky to g... strasznie sie zrazilem do nich ...

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów