Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Cykl

Domyślnie Odp: Cykl

Czteropak poprzez zestawienie tego samego tematu na wszystkich zdjeciach jest interesujacy. Natomiast pojedyncze zdjecia mi nie przypadły za bardzo do gustu - chyba motyw jest dla mnie średnio ciekawy i 'nowatorski'. No ale to juz kwestia subiektywna. Technicznie ok. I oczywiscie gratuluje wytrwalosci.

Pozdrawiam
    Hael
    D70s | S 10-20 | N 35 2.0D | N 50 1.8D | N 85 1.8D |
    Pl-Cir MARUMI DHG 77 mm - slim | Grad ND 0.9 soft |
    SB-800 | Quantuum |

Janusz - czteropaczek jest OK

dla mnie to dowód na to, ze dobrze zrobiony banalny kadr w takim 4paku może wypaść świetnie.
    Kompozycja bardziej wyszukana mogła by spowodować że 4pak byłby przegadany/zabałaganiony. Całość podoba się
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Cytat Zamieszczone przez Plessis Zobacz posta
    Proponuję użyć do nieba szarej połówki.
    A masz pomysł, jak przy takich ujęciach użyć szarej połówki, by nie wjechać nią na temat główny (drzewa)?
    Krzysztof Paszkiewicz

to
    Gość

Bardzo fajna seria jako całość. Jeśli miałbym wybierać single, to najpierw zima, potem późne lato, potem jesień, na koniec wiosna

Biorąc pod uwagę, że mi zeszłej zimy udało się wyjść w plener na śnieg RAZ, bo pogoda była jaka była, to ogromne gratulacje. Piękne jest każde z osobna, ale razem zyskują jeszcze więcej. Gratulacje raz jeszcze.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Thumbs up Odp: Cykl

Pamiętam jak zobaczyłam "późne lato".
    Zachwycił mnie ten kadr i jestem mu "wierna" do dzisiaj.

Ale już wtedy, zgodnie z obietnicami, czekałam na następne bo gdzieś w wyobraźni widziałam te cztery pory roku razem.
    Piękna jesień, piękna zima. Co do wiosny- sam napisałeś ale uważam, że w zestawie komponuje się bdb.

Gratulowano Ci wytrwałości.
    Ja pogratuluję jeszcze konsekwencji i zacięcia (zwłaszcza jeśli chodzi o zimę bo trudno było).

Oceniając Twoją pracę na 5* dodam jeszcze, że "zestaw" chętnie bym powiesiła na swojej ścianie!!!

Pozdrawiam i gratuluję.
    NIKON - system

Interesujące. Do pełni szczęścia przydałaby się pełna symetryczność. Teraz zdjęcia robione były pod innym kątem.
    Z tych czterech najsłabsza moim zdaniem jest jedynka. Pozostałe trzy świetne ale na dwójeczkę nie mogę się napatrzeć.

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Interesujące. Do pełni szczęścia przydałaby się pełna symetryczność. Teraz zdjęcia robione były pod innym kątem.
    Z tych czterech najsłabsza moim zdaniem jest jedynka. Pozostałe trzy świetne ale na dwójeczkę nie mogę się napatrzeć.
    witaj Maćku - niestety jedynkę przegapiłem , wiosna miała być w fazie wczesnego rozwoju a nie pełnego rozkwitu ale a to nie było czasu a to pogody ( do powtórki ale dopiero za rok)

co do ogniskowej od pierwszej foty ( póznego lata ) popełnionej jeszcze kitem - dwukrotna zmiana szkła , tak więc jeszcze dużo pracy przedemną

pozdrawiam

"Czteropak" bardzo sympatyczny jest.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów