Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Cykl

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Odp: Cykl

Sprawa zamknięta Bardzo mi się podoba

pozdrawiam

Super sprawa takie zdjecia motywu o roznych porach roku, ja fotografuje pewne drzewo juz od 1985 roku ale twoj pomysl jest dla bardziej wytrwalych

Pięknie wypatrzone, pięknie wykonane, pięknie podane
    Gratuluję i pozdrawiam
    NIKON

Vivaldi, jak mi Bóg miły.

Dobry pomysł, masz wbity jakiś kołek na poboczu od którego się odnosisz przy kadrowaniu?

Interesujące. Do pełni szczęścia przydałaby się pełna symetryczność. Teraz zdjęcia robione były pod innym kątem.
    Z tych czterech najsłabsza moim zdaniem jest jedynka. Pozostałe trzy świetne ale na dwójeczkę nie mogę się napatrzeć.

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Interesujące. Do pełni szczęścia przydałaby się pełna symetryczność. Teraz zdjęcia robione były pod innym kątem.
    Z tych czterech najsłabsza moim zdaniem jest jedynka. Pozostałe trzy świetne ale na dwójeczkę nie mogę się napatrzeć.
    witaj Maćku - niestety jedynkę przegapiłem , wiosna miała być w fazie wczesnego rozwoju a nie pełnego rozkwitu ale a to nie było czasu a to pogody ( do powtórki ale dopiero za rok)

co do ogniskowej od pierwszej foty ( póznego lata ) popełnionej jeszcze kitem - dwukrotna zmiana szkła , tak więc jeszcze dużo pracy przedemną

pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów