Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Aleksandra

Domyślnie Aleksandra

Przy okazji witam wszystkich, bo to mój pierwszy post na forum (choć zarejestrowany jestem już jakiś czas) i od razu zdjęcia do oceny.

1.

2.

3.

Domyślnie Odp: Aleksandra

"Wyborcza" jako tło?

No nie wiem.

Przy ustawianiu światła, obserwuj cienie, to jedyna droga do sukcesów.

puchbeary
    Gość

Pierwsze zdjęcie jest nieostre a dwa pozostałe sa tak wygładzone że pani wygląda jak porcelanowa lalka. Faktura skóry poszła na kawę i zapomniała wrócić. Na drugim białka oczu są tak jasne że chyba można zaoszczędzić na żarówkach. Winieta (czy jak to tam nazwać) na wszystkich trzech zdjęciach to IMHO makabreska.

Mnie się podoba w tle zdjęcia nr1 temat molestowanie i bardzo ładna modelka .

Swietny pomysl z wykorzystaniem gazety jako tla, ale popsuty. Powieszenie gazety tak rowno jak od sztancy praktycznie usztucznilo to zdjecie maksymalnie. Na dodatek wpakowanie kolorowej mapki z pogoda sprawilo, ze nie do konca chyba kontrolowales to co widzisz w wizjerze... qstra miala kiedys ciekawe zdjecia z gazetowym tlem. Sam mysle o czyms takim, ale chyba skupie sie na jakiejs obcojezycznej gazecie i koniecznie czarnobialej. I jak zwykle... na pierwszym uchlastana dlon w polowie... To prawie nigdy sie nie obroni jak utniesz konczyne w stawie.

Pozdrawiam

Modelka ładna. Kolory mogą być. Kadry ujdą - choć jest tzw. room for improvement. Ale nad światełkiem przy pozowanych zdjęciach wypada bardziej popracować. IMO za twarde, nieopanowane cienie.

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    sa tak wygładzone że pani wygląda jak porcelanowa lalka.
    Tu wszystko zostało powiedziana.

Uprawnienia umieszczania postów