Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15
    to
    Gość

Domyślnie Odp: Krajobraz mijeski

Cytat Zamieszczone przez slavcic Zobacz posta
    ja akurat wole ten kadr bez nieba. moze dlatego ze na wszystkich pocztowkach jest z niebem
    no to wytnij niebo, ale zostaw cały plac. Przecież nie musisz mieć proporcji boków 3:2. Może być trochę bardziej panoramicznie...

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    no to wytnij niebo, ale zostaw cały plac. Przecież nie musisz mieć proporcji boków 3:2. Może być trochę bardziej panoramicznie...
    moze. tez sie nad tym zastanawialem. ale na tym szerszym ujeciu jest lekko znieksztalcona perspektywa. bardziej podoba mi sie to poprzycinane.
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

zaiste pełny kadr - niebo i jak dla mnie będzie wypas. A pytanie z innej beczki, właziłeś na samą górę tym pochyłym korytarzem w kopule? Ja jakbym poszukał to znalazłbym widok z kopuły na ogrody watykańskie dokładnie z drukiej strony niż plac.
    Serdeczności! A co do sprzętu to D5300 | Sigma 18-35 F1.8 Art | N10-20 | N70-300

Cytat Zamieszczone przez aiuen Zobacz posta
    zaiste pełny kadr - niebo i jak dla mnie będzie wypas. A pytanie z innej beczki, właziłeś na samą górę tym pochyłym korytarzem w kopule? Ja jakbym poszukał to znalazłbym widok z kopuły na ogrody watykańskie dokładnie z drukiej strony niż plac.
    bylem na samej gorze. sfocilem tez ogrody, ale nie wyszlo ciekawie
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Nie mam nic przeciw fotom z obcykanych miejsc. Chodzi mi o to, że ich odbiór nie jest taki sam jak foty z miejsc których nie znamy. Tak na marginesie , kiedyś byłem z kolegą we Włoszech. Były to czasy wsadów dewizowych i dobre filmy do aparatów kosztowały majątek. Kolega nakupił kart pocztowych o czym nie wiedziałem. Po powrocie powkładał do albumu i pokazywał znajomym jakie to piękne zdjęcia zrobił. Polak potrafi

Pozdrawiam
    Nikon i parę szkiełek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów