Szukaj
Gratuluję Wnuczki !! Już wyobrażam sobie dumnego dziadka i jego gigabajty zdjęć z wnuczką![]()
Równi i równiejsi!
Fotki jak zwykle na wysokim poziomie, ale największe wrażenie robi i tak uroda wnuczki, a te jej piękne oczy po prosty zwalają z nóg...
D70S, N 18-70, N 50f1,8, Sabinka 800
Wnuczka jest więcej niż urocza, te oczy zwojują świat
W przeciwieństwie do tamtego zdjęcia z dworu tutaj gryzie mnie płaskie światło - w podpisie widzę, że posiadasz Sabinkę 800, więc tym bardziej pozwolę sobie pomarudzići powiem tak - a gdybyś to światło odbił o cokolwiek?.. A jeżeli używasz dyfuzora to lepiej go zdjąć w sytuacji gdy masz trochę czasu, jeżeli dookoła są same kolorowe ściany / sufity to odbić błysk Sabinki chociaż o większą kartę papieru / prześcieradła - o cokolwiek, byle odbić
Bo płaskie światło co prawda nie ujmie wdzięku Twojej ślicznej wnuczce, ale że tak powiem fotografię przedstawi w gorszym świetle
A w ogóle to jestem niewyspany
Pozdrawiam!
Śliczna jest, fotogeniczna bardzo. No i te oczyska cudneDziadkowi nie pozostaje nic innego jak robić mnóstwo zdjęć, co zresztą czyni z bardzo dobrym skutkiem
![]()
Arczi - nie Ty pierwszy to widzisz , muszę na tym popracować nie umiem zbytnio wykorzystać zalet tej b.dobrej lampki
dzięki Aga - ale Ty masz też bardzo fajne maleństwo i foteczki z jego udziałem bardzo fajne
pozdrawiam
Cudna jest WeronikaNie moge sie napatrzec, sliczna dziewczynka!
Zdjecia bardzo mi sie podobaja, sliczne kolorki.
Pozdrawiam Wioletta
Skontaktuj się z nami