Szukaj
Gratuluję Wnuczki !! Już wyobrażam sobie dumnego dziadka i jego gigabajty zdjęć z wnuczką![]()
Równi i równiejsi!
Fotki jak zwykle na wysokim poziomie, ale największe wrażenie robi i tak uroda wnuczki, a te jej piękne oczy po prosty zwalają z nóg...
D70S, N 18-70, N 50f1,8, Sabinka 800
Wnuczka jest więcej niż urocza, te oczy zwojują świat
W przeciwieństwie do tamtego zdjęcia z dworu tutaj gryzie mnie płaskie światło - w podpisie widzę, że posiadasz Sabinkę 800, więc tym bardziej pozwolę sobie pomarudzići powiem tak - a gdybyś to światło odbił o cokolwiek?.. A jeżeli używasz dyfuzora to lepiej go zdjąć w sytuacji gdy masz trochę czasu, jeżeli dookoła są same kolorowe ściany / sufity to odbić błysk Sabinki chociaż o większą kartę papieru / prześcieradła - o cokolwiek, byle odbić
Bo płaskie światło co prawda nie ujmie wdzięku Twojej ślicznej wnuczce, ale że tak powiem fotografię przedstawi w gorszym świetle
A w ogóle to jestem niewyspany
Pozdrawiam!
Śliczna jest, fotogeniczna bardzo. No i te oczyska cudneDziadkowi nie pozostaje nic innego jak robić mnóstwo zdjęć, co zresztą czyni z bardzo dobrym skutkiem
![]()
Arczi - nie Ty pierwszy to widzisz , muszę na tym popracować nie umiem zbytnio wykorzystać zalet tej b.dobrej lampki
dzięki Aga - ale Ty masz też bardzo fajne maleństwo i foteczki z jego udziałem bardzo fajne
pozdrawiam
Cudna jest WeronikaNie moge sie napatrzec, sliczna dziewczynka!
Zdjecia bardzo mi sie podobaja, sliczne kolorki.
Pozdrawiam Wioletta
Janusz wiesz że nie lubię się rozpisywać więc po mojemu: znów dobra robota![]()
Harb, skończ z tymi "ciapiatymi" tłami.![]()
Musisz ją fotografować w dziecinnym pokoju?
Nie masz lepszych miejsc?![]()
Skontaktuj się z nami