Jest takie oprogramowanie, ale niestety firmy Canon - DVK-E2 Data Verification i współpracuje tylko z lustrzankami tej firmy. Ma ono certyfikat ISO 15408.
Szukaj
Jest takie oprogramowanie, ale niestety firmy Canon - DVK-E2 Data Verification i współpracuje tylko z lustrzankami tej firmy. Ma ono certyfikat ISO 15408.
Pozdrawiam:
Andrzej
ale jak rozumuje to nie sa to super fachowcy i o ile nie jest to sprawa "wagi najwyższej" to nie beda sie super strac by to ukryc, a kazdy zapis w PS powoduje wpis do EXIF - wiem ze EXIF mozna zmienic, ale nie kazdy to wie![]()
wystarczy ze zobaczysz w EXIF-e wpis o wersji PS to juz wiesz ze mieszał.
Co do RAW to mozliwe ze dajesz im aparaty co nawet nie maja opcji zapisu w RAW - co???
A takie prawdziwe sprawdzenie to nie jest takie proste, jest ten programik co pisze Smurf, co wiecej nie wiem, kiedys byla dyskusja na ten temat na OnePhoto
Mariusz Hajdarowicz
F801s Nikor 24-50, S 70-300APO, 50 1.8, no i D70 KIT przybyła SB800
Proponował bym miły telefon do biur jakiegokolwiek konkursu foto w którym stawiano podobne wymogi. nie widzę powodu dla którego ktoś nie mógł by Ci pomóc. National Geografic robił konkurs w Polsce i wiem że też musieli mieć do tego jakiś soft...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
hmmm
ale do NG wysłało sie wywołane zdjecia
wiec ciekawe jak na nich to było sprawdzane
Lukrecja
D200 Nikorr 18-70, 28-200, 105 VR
Skontaktuj się z nami