Witajcie. Dość długo czytam forum, w kwietniu zakupiłam Nikona D80. Dziś nadszedł dzień, by w końcu wstawić pierwsze zdjęcia i wysłuchać waszych rad, uwag i krytyk. Nie bijcie zbyt mocno![]()
1 zdjęcie
2 zdjęcie
3 zdjęcie
![]()
Szukaj
Witajcie. Dość długo czytam forum, w kwietniu zakupiłam Nikona D80. Dziś nadszedł dzień, by w końcu wstawić pierwsze zdjęcia i wysłuchać waszych rad, uwag i krytyk. Nie bijcie zbyt mocno![]()
1 zdjęcie
2 zdjęcie
3 zdjęcie
![]()
Nikt nic nie powie?
Powie, powie... do rodzinnego albumu, co by za lat kilka powspominać - jak najbardziej.
Ot, i wszystko![]()
Tutaj jest... podpis
Trójka ujdzie - światło, kadr i GO są OK, pozostałe niestety mocno "przeciętne" - nie ma w nich niczego przykuwającego uwagę widzaPodglądaj prace innych, można dużo wiedzy wynieść
Pozdrawiam.
Albo wina LCD albo WB jakieś takie za niebieskie
Kadr ok, ale nie podoba mi się konwersja do BW, chodzi mi szczególnie o twarz, która jest zbyt jasna i przez to wyszła jakoś strasznie płaska. W jaki sposób dokonałaś tej konwersji?
Np cytowanego tu Arczibalda - który jest zbyt skromny żeby samemu się zareklamować![]()
Dzięki chłopaki za kilka uwagNapewno wezmę je sobie do serca.
Prace innych oglądam i podziwiam.
elix... niestety konwersja do b/w robiona automatycznie w Paint Shop Pro, świadoma jestem tego, że nie powinnam polegać na automacie.
Jeszcze raz dziękuję![]()
Skontaktuj się z nami