Szukaj
o ja cie kurde w morde jerza. przesympatyczna autorka. mozna sie czepnac, ze cos uciete, ze moze ciut inny kadr. ale po co? jest bardzo sympatycznie. milo mi sie zrobilo jak wpadlem na to zdjecie.
o
W dodatku poprawnie trzymasz kieliszek ... .Jeśli będziesz kiedyś w Warszawie zapraszam na Barollo, albo Syrah ze stajni Urugwajskiej.
Chociaż Ashu 5putton jest także przepyszny. Troszkę czerwieni bym z lica zdjął - no chyba, że to takie celowe zawstydzenie.
Pozdrawiam
Grzegorz
NX11
Dwieście gwiazdek !!! (za urodę -chociaż i fotografia bardzo sympatyczna)
Sercem całym popieram kol. Swiatło w jego słusznym postulacie o co najmniej pięć podobnych autoportretów dziennie.
I'm not always right, but I'm never wrong...
indianeczka i do aktu coś wrzuć![]()
![]()
a tak poważnie bardzo fajny ten autoportret , jestem na tak![]()
Hmmm, sądzę że jeśli indianeczka wie jak trzymać kieliszek, to także wie, iż wina nie nalewa się więcej niż 1/3. To zaś implikuje małą dawkę i wielką wrażliwość dziewczęcia.
Eeech, przez ten maj i mój wiek głupstwa zaczynam opowiadać. Przepraszam za eot.
Grzegorz
NX11
Zdecydowanie wolę stać po drugiej stronie obiektywuindianeczka i do aktu coś wrzuć![]()
![]()
![]()
wszystko przede mną...
D80 / AF-S 80-200 2.8, ciągle zbieram na inne
Hm.... Jak na samowyzwalacz, to miał oko...Jak na autorkę na zdjęciu to naturalny uśmiech![]()
Skontaktuj się z nami