Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

pX..no przyjrze sie, ale przyznam sie tez, ze ostatnio zona mi cos namieszala w profilach mojego LCD i tak na oko sobie go niby wykalibrowalem, ale to sie moze okazac rozwiazaniem mocno prowizorycznym, i trzeba bedzie przejsc przez LG calibration soft
    A na koniec wrzuce jeszcze cos z tego..mostu..bo to akcja na i pod mostem kolejowym.
    4.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

ars
    A było coś ciekawego pod tym mostem?

Domyślnie

jak dla mnie zdecydowanie najlepsze nr 3. potem długo nic, potem 2, 4, 1
    w 3 pięknie wypracowane biele koszuli, ładne kolory (twarz na tle nieba to zawsze problem)
    nr 2 - jeszcze OK
    nr 1 - nie, widok stanika na mnie nie działa
    nr 4 - zwisające rece troche nie tak, ale lepsze niż 1.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Vadim : no bylo bylo.. Justynka byla..to malo ? :P
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Zupełnie wystarczająco...

Domyślnie

3. mi się nie podoba, modelka dziwnie na niej wyszła, technicznie jednak jest ok po za strasznym niebieskawym zamgleniem (WB???) i włosami, które wyglądają jak pokryte w pełni aberacją chromatyczną

2. moim zdaniem najlepsze 4/5

1. przeciętne

4. bardzi fajne ale modelka rozłożyła palce u rąk jak żaba - psuje to urok zdjęcia 3/5

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Tło nie powinno konkurować z modelką, a tu na wszystkich zdjęciach niestety odciąga moją uwagę. Najlepsze 3.
    D70|17-55/2.8D|50/1.8D|70-300D|SB-800|ML-L3|...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów