Szukaj
Nr 1 jakoś sylwetka mi nie pasuje może ze względu na kąt robienia zdjęcia.
Nr 2 ładne choc bez tych listków było by lepsze
Nr 3 najbardziej mi się podoba a do pełni szczęścia modelka mogła pozbyć się biustonosza (lub mogłeś się go pozbyć sam)
Całość miła dla oka
na wszystkich trzech za duza kontra z tylu, wiec troche niepotrzebnych przepalen - odsun modelke od tla, na dwojce za nisko pochylona glowa,wiec przerysowales czolo i zle wyszly usta, na trojce uciales noge i skrociles sylwetke. poza tym kilka niedociagniec wizazystki przy kacikach ust, ktore mozna by wystemplowac, but na 3ce lezy nieciekawie a paznokcie krotkie i niepomalowane nie pasuja do mocnego makijazu i stylizacji.
ale jak na poczatek - jest bardzo fajnieczekam na wiecej
Dzięki za opinie
1. To był taki mały skoki może dlatego dziwne ujęcie
2. Listem musiał być bo to był element makijażu do zaliczenia
3.
Również dzięki za opinie
Kontra była wymagana przez zleceniodawczyniemoże przesadziłem ale za dużo możliwości regulacji nie było. Modelka stała od tła jakieś 1,5-2 m - ma być dalej? co do trójki może sprobuje inaczej wykadrować? Więcej powiadasz - sprobuję wieczorem coś jeszcze wrzucić
regulowac kontre mozesz na przyklad odsuwajac lampy od oswietlanego tla, albo zmniejszajac moc, albo nakladajac cos co zmiekczy/oslabi swiatlo, albo oswietlajac mocniej modelke, modela i zwiekszajac wartosc przyslony. Chodzi o to ze to masz za mocne swiatlo na tlo i za slabe na modelke co powoduje takie wrazenie zbyt walacego po oczach tla.
Pozdrawiam
Ode mnie cztery gwiazdki dla wątku za konstruktywne komentarze. Co do zdjęć, to mniej więcej zgadzam się z przedpiszcami. Dobry początek.
myślę że koleżanka zaliczy na piątkę
linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|
Skontaktuj się z nami