Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: nova 5 aw

Domyślnie nova 5 aw

gdzie jest ukryty pokrowiec od deszczu...

za .... nie potrafię znależć
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Szukaj, szukaj, bo może za chwilę z jakiegoś radia zadzwonią i wygrasz dwie stówki.
    Jacek

Domyślnie

u mnie nie ma..

już zgłupiałem, a patrzyłem chyba wszędzie?

[ Dodano: Wto 25 Kwi, 2006 ]

no... gdzie? pliz

[ Dodano: Wto 25 Kwi, 2006 ]
    znalazłem :P
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag

Domyślnie

Brawo. Wygrał Pan uścisk dłoni prezesa i Nikora AF-S 70-200 VR - do potrzymania.
    Jacek

Domyślnie

hehe
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

poszukaj z przodu torby gdzie masz zatrzask ten dolny, tam jest listewka serio malo widzialna i pod nia jest suwaczek a za nim pokrowiec
    Mam Nikona, Nikonke i małe Nikoniątka! Ślubna galeria:
    http://www.your-image.pl,http://www.bugdi.digart.pl,http://plfoto.com/53640/autor.html ;

Domyślnie

hehe tak na serio rzeczywiście jest dość mocno schowany i przy tej wielkości torby można mieć drobny kłopot sam go miałem z moją AW 3 ale udało się i po około 1h szukania znalazłem. Może to głupie ale prawdziwe
    D7200 | D50 | S 17-50 | N 18-70 DX | N 50 | S 70-200 |SB 600 |

Domyślnie

W moim reporterze 500 jest też na dole. Gdyby sprzedawca nie pokazał mi tego w sklepie, pewnie znalazłbym po roku Podobno często ludzie składają u niego reklamacje za brak pokrowca
    Canon 30D + BG-E2 + 17-40L f4 + Sigma 100-300f4 + 580ex + Shoe Cord 2

| www.maciejkuron.pl |

Domyślnie

Już przestańcie się nabijać- przecież znalazłem, chociaż miałem dość szukania...
    ale po ironicznym tonie JK domyśliłem się, że jednak gdzieś jest schowany i w końcu znalazłem.

Cytat Zamieszczone przez M_Kuron
    W moim reporterze 500 jest też na dole. Gdyby sprzedawca nie pokazał mi tego w sklepie, pewnie znalazłbym po roku Podobno często ludzie składają u niego reklamacje za brak pokrowca
    Pewnie dlatego producent dołączył ogromną kartkę z dwustronnym
    nadrukiem: "includes all weather AW cover"

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów