JK, masz racje. DObrze wiem ze czarne sie lepiej sprzedają, ale pamietam jak na początku d50 czarny i srebrny mialy taka samą ceneKlienci kształtują rynek
![]()
Szukaj
JK, masz racje. DObrze wiem ze czarne sie lepiej sprzedają, ale pamietam jak na początku d50 czarny i srebrny mialy taka samą ceneKlienci kształtują rynek
![]()
Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /
Czarny fajniejszyale jeżeli się komuś podoba srebrny to dlaczego miałby nie zaoszczędzić 200zl? Jakby mi się podobał to bym wziął srebrny :P ale mi się nie podoba i mam czarny
![]()
a mnie się wcale d50 nie podoba..może być nawet złoty czy platynowo-pomarańczowy...nie kupujcie d50 tylko d70s minimum...są czarne i będą
instagram.com/darkroomnightlife
D70s mają kilka rzeczy więcej niż D50 ale nie każdemu się opłaca dorzucać pare stówek do D70s. Mi na przykład spokojnie wystarcza D50 i na nim się sporo uczę... jak już osiągnę jakiś konkretny poziom (i będę miał już jakieś lepsze szkiełka) to pomyślę nad zmianą puszki, ale wtedy nie na D70s ale coś lepszego![]()
D50 ci sie nie podoba a d70 juz tak? To dyskusja o wygladzie zewnetrznym aparatu, wiec co masz na mysli? Brak drugiego kólka nastawczego psuje kompozycje?Zamieszczone przez cypherdid
![]()
![]()
LOL
jka bys mial d200 to mowilbys ze to minimum i ze d70s sie nie podoba?![]()
Puszki i słoiki...
Panowie, nie ma się co spierać o to, który ładniejszy - D50, 70, czy 200, bo wszystkie one są jednakowo badziewne i czy srebrne czy złote to jest bez znaczenia, bo liczy się forma. A ładny to jest D2X
LOL tygodniaZamieszczone przez Oneil
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
he he, no tak, wiadomo - najważniejszy jest kolor obiektywuZamieszczone przez Cichy
![]()
żeby się na słońcu eleczka nie roztopiła
hehe
"czuję jak rodzi się moc"
Prędzej się czarne stopi od białego
A propos rysunku
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Skontaktuj się z nami