Czornyj, ale większość forumowiczów nie pamięta czasów kiedy się metalowe aparaty produkowało.![]()
Szukaj
Czornyj, ale większość forumowiczów nie pamięta czasów kiedy się metalowe aparaty produkowało.![]()
Jacek
JK, tak i tylko wy tu je znacie. np ja to wogole nie pamietam co bylo przedwczoraj. Za dwa dni zapomne o tym co sie działo dzisiaj.
Dalej sie produkuje metalowe aparaty!
Dyskusja wg mnei zrobila sie bez sensu.
Puszki i słoiki...
skulinski, wybacz, ale ona od samego początku była bez sensu.
Jacek
nie mam ni do srebrnego, ale mi sie osobiscie bardziej podoba czarny. Nie rozumiem tylko dlaczego srebrny jest tanszy od czarnego. Dziwne mają te ceny w MM :/
Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /
patrycjusz, prawo popytu i podaży się kłania. Czarne idą natychmiast, a srebrne leżą tygodniami - to muszą być tańsze, żeby lepiej się sprzedawały. W ich przypadku dwie stówki to prawie 10% ceny.![]()
Jacek
srebrny zupełnie się nie podoba.......
D50 + T28-75 f/2.8 + N50mm f/1.8 + SB900 + trochę gratów
http://galeria.grzesiek.info/
Mi sie rowniez nie podoba srebrna lustrzanka. MIalem okazje zakupic nowke d50 srebrna(body) za 380euro ale tak jak ktos tu juz wspomnial - klnalbym na ten kolor za kazdym wyjeciem z futeralu. Tez myslalem czy kupno wbrew sobie ma sens. Roznica podobna bo nowe czarne body kosztuje ok.450e. Oplacalo sie poczekac - kupilem D70s.
D800, D750 i Z6 + Tokina 17-35/4, Z50/1.8, Tamron 28-75/2.8, Nikkor 85/1.8, Samyang 135/2.0, Tamron 70-210/4, SB900, Godox 685 i 350 i zawsze za malo czasu...
Chuck Norris fotografuje tylko, ale to tylko czarnym D50 !!!!
I srebrnego nigdy, ale to nigdy by nie wzią do ręki !!!
Nikon zrobił już wcześniej straszny błąd ale to straszny. Wypuścił na rynek D70 ze srebrnym spustem !!!! I co ???? Musiał szybko opracować nowe body D70S, aby naprawic ten straszliwy błąd !!! A te opowieści o większym wyświetlaczu, wejściu na węzyk spustowy itp. to była tylko ściema !!!!!
Nawet tak wielka firma jak Nikon popełnia niestety błędy![]()
Pozdrawiam
www.bajupolska.pl
Bajupolska, to tylko czysta ergonomia. Jak masz brudnego palucha, to taki srebrny spust fatalnie po sesji wygląda - na czarnym mniej widać.![]()
Jacek
I tu sprawdzają się wszelkie podstawowe zasady sprzedaży i marketingu. Człowiek bowiem nie kupuje w 90% przypadków kierując się zdrowym rozsądkiem tylko niezdrowymi emocjami
Kup srebrną 200zł taniej i dokup w sklepie motoryzacyjnym czarny matowy lakier szybkoschnący za 10zł, dziesięć minut roboty i masz czarny tylko nie zdejmuj dekielka z obiektywu![]()
50tka, sb600, 18-200 + zwykle brak pomysłu, czasu i umiejętności ;o)
Skontaktuj się z nami