Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: MTB Krosno 2008

Domyślnie MTB Krosno 2008

Wrzucam kilka fotek z tej "imprezy". Dopiero sie ucze, wiec za wszelkie uszczerbki na zdrowu jakich doznacie ogladajac te zdjecia nie odpowiadam :P Troszke obrabialam tak jak umialam i wedlug kolorow swojego monitora wiec moga byc troche nie zgodne z waszymi kolorami :P Nie jestem zadowolona z tych zdjec, ale poddaje je waszej ocenie zeby moc uzyskac pomoc z waszej strony (bez nauki nic samo nie przyjdzie) Co jest zle i bedzie trzeba nastepnym razem poprawic.... (niestety nie umiem jeszcze steplowac a jest kilka rzeczy na kilku fotkach ktore mnie osobiscie przeszkadaja) No i troche kadry mi sie nie podobaja, ale coz czlowek uczy sie na bledach. Zapraszam do krytykowania i pisania porad

Obiektyw S70-300 APO DG

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Domyślnie Odp: MTB Krosno 2008

7 i 9 Fajne Pozostałe średnio mi się podobają, kiepskie kadry Pozdrawiam

Ogólnie trochę niedbałe kadrowanie, poprę eksade1 po prostu - 7 i 9 wyszły najlepiej, jeszcze może na upartego 4 bym do tego tandemu dołączył. Plus jednak duży za to, że w końcu widzę coś z rodzinnych stron na forum
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

No niestety kadry kiepskie. Stanowczo za mało fot z trasy, nie widać walki, dynamiki itp. Było już tu na forum parę relacji z maratonów naprawdę niezłych. Polecam pooglądać No i chyba do MTB lepszy jest szeroki kąt, ale przyznam, że jeszcze nie miałem styczności foto z tym sportem. Taki mój wniosek ze zdjęć innych.

Pzdr4all

dorzucę swoje:

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

co było dalej?

kadry mi sie tez kompletnie nie podobaja :P hehe dzieki za komentarze zaluje troche, ze nie moglam byc gdzies na trasie chociaz przez chwile i tam poprobowac jeszcze cos napstrykac ale niestety...

hmm.. cisza? może jednak ktoś skrytykuje??

Prucek, zwyczajem tego forum jest umieszczanie swoich zdjęć w oddzielnym temacie. To tak na przyszłość, żeby uniknąć bałaganu i niechęci oglądających do wyrażania swoich opinii
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Uprawnienia umieszczania postów