Szukaj
Technicznie jest bardzo ładnie i poprawnie.
Kadrowo bym osobiście zrezygnował z pnia drzewa, tak aby pokazać więcej jeziorka.
Zostawiłbym także tę gałąź u góry, tak aby stworzyła coś w rodzaju naturalnej ramki.
Pzdr.
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
a mnie podoba się tak jak jest ,no może trochę prawej bym docioł aby sam pień był blizej krawedzi fotki , ale poza tym jest fajnie bardzo ładna kolorystyka ,urzekają te refleksy swietlne na trawie
pozdrawiam![]()
Nic bym nie zmieniał. Jest bardzo ładnie.
D90|T17-50 2.8|N18-105|S10-20|D610|N24-50 3.3-4.5|T28-75 2.8|N50 1.8|N35 1.8|S70-200 2.8|S70-300APO|SB900|2xSB600|
Też bym nic nie zmieniał, jak okno na świat, to okno na świat.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
A to piekną fotę popełniłeś. Nic nie zmieniaj. Bardzo malownicza i piękna kolorystycznie.
ale super światło zagrało. Ładny kadr i świetne technicznie. Jedna z lepszych, Twoich prac jakie widziałem.
Jak dla mnie rewelacja. Aż nie mogę uwierzyć że przy fotce pod słońce pień drzewa i inne ciemniejsze elementy nie lecą w czerń. Idealnie naświetlona fotka.
pozdrawiam
Kapitalne światło wykonało całą robotę, nie umniejszając oczywiście temu kto to wypatrzył...świetne - pozdrawiam
NIKON
Jest OK.
Podoba sie , dobre foto.
Pozdro.......
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
Skontaktuj się z nami