Szukaj
Holy shhhh...... Jedynka jest fantastyczna. Wielkie brawa za kadr i obróbkę.
przeniosłem watek, bo do fotografii albumowej to nie pasuje.
Ćwiczyłem podobne klimaty z lekkimi materiałami, folią itp![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
No i ja się zbieram do podobnego już od jakiegoś czasu. Szukam podobnego materiału i odpowiedniego miejsca![]()
pozdrawiam
a ja, jezeli mozna, dołoże troche jedynce - bo myśle, ze warto powtórzyć tak obiecująca sesję.
Problemem jedynki mz jest to ze swietny krajobraz walczy o palme pierwszenstwa z motywem ludzkim. I chyba motyw ludzki te walke przegrywa...
W praktyce oznacza to, ze gdyby na tym zdjeciu nie było osoby z welonem, zdjecie i tak byłoby bardzo dobre.
Taki paradoks.
osobiscie przyblizyłbym modelkę do obiektywu aby uzyskać dwie rzeczy:
- modelka stalaby sie dominujacym motywem
- caly welon kontrastowalby pieknie z piaszczystym tlem, bylby odniesieniem do chmur i nie zakłocał linii łączenia z niebem.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Duże brawa za pomysł. Wykonanie tez niczego sobie![]()
Bardzo dziękuję za rady, następnym razem wiem na co zwracać uwagę![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
wszystko spoko, tylko dlaczego ten avatar taki dziwnyPanowie lubią widzieć jakie dziewczęta do nich przemawiają... dziwniej wygląda tylko Madziulek
hehehe
hahaha no na to bym nie wpadła , że przyczepisz się avatramoja piesa wyglada lepiej niż ja ,też dziewczynka
![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami