Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Biały

Domyślnie Odp: Biały

Krzywe, poziomy, a zamiast blurowania, wręcz przeciwnie, lekko wostrzona dziewczynka. I tyle w PS.

D200 f2.8 200mm ISO 400 jeśli chodzi o EXIF.
    Szary, cichy człowiek.

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    Krzywe, poziomy, a zamiast blurowania, wręcz przeciwnie, lekko wostrzona dziewczynka. I tyle w PS.

D200 f2.8 200mm ISO 400 jeśli chodzi o EXIF.

To pokaż oryginał
    Znaczy daj linka bo się admin obrazi.

Znowu rewelacja ***** dla mistrza

LaughterAfter
    Gość

Fantastyczne zdjęcie! Świetna perspektywa! Śliczniutki ten aniołeczek, słodziutko stoi, tak niewinnie.

Ja tylko nie kumam czegoś Tyś się czepił tej kategorii.
    Twoje zdjęcia wykraczają poza album.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Motorniczy
    Gość

Piękne gratuluję i pozdrawiam

bardzo gratuluje

pozdrawiam

Oba dwa super Pierwsze jednak nieco fajniejsze
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

No i stało się - zostałem zmobilizowany do komentarza konstruktywnego inaczej. Mój kolega podsyła mi kolejne Pana zdjęcia (tzn linki do tych zamieszczonych na forum ).
    I niezaprzeczalnie Pana zdjęcia są piękne i wybijają się ponad wiele innych. Ale... ale ale mam taki zarzut(?), że wszystkie (które widziałem) są praktycznie takie same: mała postać do jednej trzeciej kadru. To staje się jak recepta: wystarczy tylko zmieniać image osóbki i tło ... no plus jakoś dobrać oświetlenie. Choć jeśli chodzi o dobór oświetlenia - raz (dziewczynka na plaży) miałem wątpliwość czy nie było w zdjęciu ingerencji jakimś programem. Po prostu nie zgadzały się cienie i brakowało /chyba, nie pamiętam/ śladów na piasku.

Nieśmiało chciałbym zauważyć i zasugerować (to moja opinia oczywiście), że za zdjęciem może przemawiać też pewna unikatowość, niepowtarzalność, nieuchwytność. A tych trochę mi zaczęło brakować przy trzecim Pana zdjęciu, a oglądałem je (no kilka) wszystkie naraz .
    Trochę powinniśmy dbać o naszą inwencję foto-twórczą

z pozdrowieniami i pokłonami - mam nadzieję bez urazy
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

No, no no pierwszy post i to odrazu do mnie. Czuję się zaszczycony i nie ma mowy o urazie.
    Każda konstruktywna krytyka jest jak najbardziej mile widziana.
    Nie chce mi się wdawać w polemikę, ale faktycznie część zarzutów jest do przemyśenia.
    Szary, cichy człowiek.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów