Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Domyślnie Karty PRETEC a problemy

Witam!
    Jestem wyznawcą "EXTREMALNYCH 3-EK" Sandiska ale zastanawiam się nad kartami PRETEC x233 4GB. Na alledrogo mozna je kupić za 95 zlociszy.
    Mam pytanko.
    Czy ktoś z Was miał jakieś problemy z kartami Pretec-a w D200?
    Z góry dzieki za każde info na ten temat.
    analog,analog,cyfra,szkła,lampy & dobre rady

Domyślnie Odp: Karty PRETEC a problemy

robin - i jak Ci owe PQI dziala? Bo moje 8gb superhiperszybkie jest 3x wolniejsze od prawie 3 letniego Kingstona ElitePro 50x Z Pretec`iem nie ma takich klopotow?

Ja mam Pretec Cheetah III x133 - 2GB i 4GB (metalowa) - zero problemów na D200. Nie widzę różnicy między nimi a Extreme III.
    D200 plus graty...

przy zrzucaniu zdjec z bufora na karte (w trybie seryjnym) rowniez nie ma roznicy? Tutaj PQI strasznie daje ciala...

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

pretec, lexar sandisk extreme...z nimi nigdy nie ma problemów..te karty mają prawie 2x więcej pamięci niż to jest napisane..i gdy po długim gługim czasie pojawi się jakiś bad sector to jest zastępowany tym z "zapasu"
    instagram.com/darkroomnightlife

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Moje PQI jest 4GB x120 działa bardzo sprawnie tylko jakieś tandente w wykonaniu w porównaniu do PRETECa, którego podobno nawet USA ARMY używa ciekawe tylko w jakich urządzeniach
    Ja tam wolę dużo różnych kart niż jedną wielkiej pojemności
    Podziwiam Cie. Chyba mam walnieta sztuke skoro moje PQI 8GB 120x jest 3x wolniejsze od leciwego Kingstona 50x... sprawdz prosze jak szybko zrzuca Ci zdjecia z bufora na karte, o ile masz jakas inna kartem do porownania (np. Extreme 3 lub Kingstona Elite Pro).

Ja w tym tygodniu dostanę PQI 4GB 120x to mogę ew. porównać ją z Pretec 133x i z Extreme III jeśli chodzi o zrzut z bufora w D200.

Na szczęście pamięci szybko tanieją
    D200 plus graty...

na forum ktos sprzedawal fuszere..? Niestety sprzedawca na moje pytanie o dziwnie niska predkosc zapisu postanowil konsekwentnie nie odpowiadac na PW

Jak porownacie Panowie, robin i opiekun, bardzo prosze o krotkie sprawozdanie.

Dość regularnie odzyskuję dla klientów dane z kart pamięci. Trafiam regularnie na PQI i Preteca. Tylko raz zdarzył mi się Sandisk, a i to po nieostrożnym formatowaniu.

fIlek - nawet nie chce mowic ile razy moj aparat po wykonaniu kilku zdjec wysypywal sie z ta karta PQI

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów