Close

Strona 9 z 21 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 202

Wątek: Nikon D10?

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie Odp: Nikon D10?

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    ...Teraz wiemy, że tanie FF to kwestia czasu. Ale raczej nie tygodni, a roku - to moja ocena, sprawdzic się nie musi. Może to będą 2 lata
    Łooo matko normalnie znów zgadzam sie z moim serdecznym przyjacielem
    za 2 lata kupię D3 wyleczone z chorób wieku dziecięcego za 6000zł - warto przeczekać oby zdrowia starczyło

Załatwili istnienie FF w systemie i zatrzymali tych, co nie wiedzieli czy czekać na pełną klatkę.
    ehh, mi sie jakos nie widzi czekac wiedzac o tym, ze zawsze i tak bedzie FF tansze u C. Nie zalezy mi na fps'ach. Nie sledze CB, ale po watkach tutaj wyglada jakby system nikona przynajmniej w tym srodkowym segmencie cenowym wiazal sie z ciaglym czekaniem na cos....
    Ostatnio edytowane przez skulinski ; 10-06-2008 o 10:35
    Puszki i słoiki...

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    ehh, mi sie jakos nie widzi czekac wiedzac o tym, ze zawsze i tak bedzie FF tansze u C.
    skąd ta wiedza? Jak wejdzie następca 5D to ten model wycofają. Jaka będzie cena następcy 5D i skąd ta wiedza?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

skąd ta wiedza? Jak wejdzie następca 5D to ten model wycofają. Jaka będzie cena następcy 5D i skąd ta wiedza?
    Poniewaz biore pod uwage takze uzywana puche. Moze przesadzilem piszac "zawsze", ale do poki piatki w sensownym stanie nie znikna z obrotu bedzie to najtansze rozwiazanie.

Pisze ze swojego punktu widzenia czyli "jak tu rozsadnie cenowo przeskoczyc na ff".
    Puszki i słoiki...

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta

Pisze ze swojego punktu widzenia czyli "jak tu rozsadnie cenowo przeskoczyc na ff".
    kup kodaka DCS 14n
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Gola sobie nie strzeli bo D10 pewnie zamiast jasnego dużego wizjera jak w D3 dadzą lampę błyskową jak w D300.

kup kodaka DCS 14n
    Brzydki strasznie
    Puszki i słoiki...

Aparat to nie damska torebka i wyglądać nie musi, musi robić dobre zdjęcia.

Pozdrawiam
    Ulv
    www.stegierski.com -- fujica gs645 pro/nikon d7000, d200/fuji x-e1/voigtländer bessa/artiflex 45

patrz usmiech w wypowiedzi
    Puszki i słoiki...

www.stegierski.com -- fujica gs645 pro/nikon d7000, d200/fuji x-e1/voigtländer bessa/artiflex 45

Strona 9 z 21 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów