Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Karolina

Domyślnie Odp: Karolina

oryginalne fotki mają na bank skopany balans... swoją drogą te poprawione też coś nie teges, jakoś tak idą w magentę jedna, w zielen druga
    pozdrówka

Cytat Zamieszczone przez piterdm Zobacz posta
    Czyli nie jestem sam.
    Z jpg też się da i to nieźle, sam się ostatnio zdziwiłem.

Jeśli pozwolisz daje swój przykład. Na szybko zrobione, ale może Cię choć troszkę przekona, że balans masz niepoprawny.
    Cytat Zamieszczone przez rafau Zobacz posta
    oryginalne fotki mają na bank skopany balans... swoją drogą te poprawione też coś nie teges, jakoś tak idą w magentę jedna, w zielen druga
    myśle, że tak możemy sobie strzelać i nie wiadomo czy oddaje rzeczywistość Autor sam dobrze wie jak wygląda jego ściana i jakie są oczka córki myśle ze teraz sam sobie "naprawi" i będzie jak w realu
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Cytat Zamieszczone przez odii Zobacz posta
    myśle, że tak możemy sobie strzelać i nie wiadomo czy oddaje rzeczywistość Autor sam dobrze wie jak wygląda jego ściana i jakie są oczka córki myśle ze teraz sam sobie "naprawi" i będzie jak w realu
    "poprawiane" przez kolegów fotki CAŁKOWICIE odbiegają od realizmu sceny a o dziwno ... moje oryginalne foty
    bardzo dobrze ją oddają
    SERIO !

ps.
    odii - naprawdę tak chciałbyś postrzegać swe dziecię ? - przecież to co Ci wyszło pasuje do literatury typu horror

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    "poprawiane" przez kolegów fotki CAŁKOWICIE odbiegają od realizmu sceny a o dziwno ... moje oryginalne foty
    bardzo dobrze ją oddają
    SERIO !
    ciężko mi w to uwierzyć
    ps.
    odii - naprawdę tak chciałbyś postrzegać swe dziecię ? - przecież to co Ci wyszło pasuje do literatury typu horror
    nie miało to na celu pokazania jak powinno być - tylko pokazania że balans bieli poszedł w las co do samej córki to uważam że jest bardzo urodziwa
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

bardzo dobrze ją oddają
    SERIO !
    Cytat Zamieszczone przez odii Zobacz posta
    ciężko mi w to uwierzyć
    Mi też.
    Ale skoro tak to ja usuwam swoja wersję, coby nie psuła realizmu.
    Nikon

to ja was pogodzę, w takim przypadku wyjściem może byc b/w i problem z jakąkolwiek dominantą mamy z głowy
    pozdrówka

MODeratorze kochany który przerzuciłeś te foty do tego działu : czym one się różnią od fotek innych dzieciaków które były na "portretowym" forum ?
    No nie przesadzajcie proszę z tym moderowaniem !

Rozmowny
    Miasto
    Poznań // Gorzów Wlkp.

Polsar74 tu nie chodzi o takie czy inne postrzeganie dziecka. Chodzi o to że na twoich fotach widać ewidentnie czerwony zafarb, w szczególności na skórze. Lepiej to zdjęcie było zrobić w B&W albo jakiejś sepii.
    frrruuu.!

Zacznij od początku, bo balans bieli jest całkowicie skopany.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Łomatko! Patrzycie sztampowo tylko pod kątem technicznym. Moim skromnym zdaniem balans w pierwszych fotkach nie jest najgorszy - robi klimat jest "miodnie" i słodko a tu chyba o to chodziło. Gdyby tak patrzeć wszystkie fotki byłyby podobne i stock-owe. Modelka super. Mnie się podoba.
    A teraz bijcie )
    ニコンのカメラ

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów