Szukaj
SUper uchwycone kadry, na drugim bardzo podoba mi się światło, moin zdaniem nadaje zdjęciu uroku.
Pozdrawiam, Rafał
Dwa Nikony | Szkła - całkiem jasne | błyskotki + trochę innych gratów
bez obrazy, ale na jedynce to panna wyszła very średnio. jak upośledzona ruchowo. my opinion.
ale, ale ładne miękkie go. zdjęcia poprawne, ale poza tej panny w locie mi wybitnie nie leży.
dwójka very okij.
technicznie okij. pomysły tyż, ino... coś mi tu nie pasi do końca.
pzdr.
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
A mi odpowiada wesołość bijąca z pierwszej fotki, drugie już spokojniejsze, zalotniejsze - fajne światło. Jestem na tak.
A, i kolory fajne![]()
jedynka "latająca Iza" świetna , dwojeczka też niezła![]()
1 jest fajnaWesoła albumowa fotka!
2 za mocno widać lampę. Ramiączko (chyba dobrze odmieniłem) albo opadło, albo dziewczyna opuściła i został taki brzydki odcisk....
mikkay - ramiączko jest - takie plasitkowe, przezroczyste - a fuj. lampy, faktycznie mogło by być mniej
pebees - co rozumiesz przez wygładzone?
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
Nie umiem tego dobrze opisać, jakieś takie plastikowe, szczególnie na twarzy. Nie mówię, że to jest złe, że brzydkie.
Na jedynce jeszcze nie podoba mi się ten podskakujący wisiorek czy co to tam jest. Wraz z (chyba) kolczykiem mam wrażenie, że urwał się jakiś przewód od odtwarzacza do słuchawek![]()
Pebees nie ma się co czepiać zważając na kategorie w jaką Arturjb wrzucił te zdjęcia. Jak zwykłem mawiać: dla mnie bomba![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Skontaktuj się z nami