Nieźle lało tego dnia....Widok z zakopianki w stronę Babiej Góry.
Szukaj
Nieźle lało tego dnia....Widok z zakopianki w stronę Babiej Góry.
No bardzo mi się podoba! Iluminacje (tego typu) widzę często, bo mam panoramę na Kraków z balkonu, ale choć pięknie wyglądają w naturze, na obrazkach wychodzą mizernie. W naturze jest feeria świateł i moc słońca, a na obrazku wychodzi latarka...
A Tobie się udało.![]()
Bardzo ładne! Lubię takie mocne i dynamiczne niebo w krajobrazie, choć w moim D50 muszę zawsze robić kilka podejść zanim dojdę do poziomu w którym nie mam przepaleń.
Sprawdź coś takiego, zasłoń 1/5 kadru od góry i pomyśl jak by wyglądało zdjęcie gdyby te drzewa na dole były od podstawy? Czy nie było by ciekawiej?
Pięknie ci wyszło to światło.
Co do kadrowania o którym wspomina wi_ni faktycznie mogło by być ciekawiej, jednak nie zawsze jest to możliwe. Tylko fotograf wie co było pod tymi drzewami i czy kadrowanie więcej od dołu nie zepsuło by zdjęcia.
Dzięki za uwagi. Postaram się poszukać czy nie mam kadru, o którym wspomina Wi_ni - faktycznie mogłoby być ciekawiej.
hehe, moje terenyfajna swiatlosc wiekuista. Troche mi dol nie pasuje - ladne, kolorowe obiecujace drzewka urzniete.. mz wiecej zdecydowania w kadrze i albo ucinasz je calkiem albo pokazujesz
![]()
pozdr.
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Bardzo ładnie![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Bardzo ładne
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Piotrze przyszalałeśno ale światełko to trafiło Ci się genialne...
Światło zjawiskowe, klimat jest. Przyciąłbym jednak te drzewa na dole... zupełnie mi nie pasują, zwłaszcza te czarne.
to szkiełko wszystko potrafi...
Skontaktuj się z nami