Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: tunel

Domyślnie tunel

oto moje pierwsze "prawdziwe" zdjęcie na nikon.org.pl, bardzo proszę o uwagi, wrażenia oraz wszelkie komentarze.

Żerań 09 2007
    nikon coolpix 8700, fragment
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

bombel
    Gość

Domyślnie Odp: tunel

Jako wprawka to tak, jako experymentalna zabawa też niezłe, jako zagadka co to jest (albo w którą stronę było obrócone o 90 stopni) nawet dobre - ale jako zdjęcie, to ja jestem na nie. Czemu?

Bo na minimal to jest tu czegoś za dużo, jako sztuka figuratywna to niczego nie pokazuje, jako abstrakt, to mało abstrakcyjny, a jako eksperyment - to za mało eksperymentalne, żeby być dobre.

Ale jako zabawa czy wprawka - niezłe.

Bardzo fajne zdjęcie. Jedyne co mnie trochę kłuje, to zbyt ostre światło i trochę (może) za ciepłe kolory które jakoś mi nie pasują (ta zieleń taka nienaturalna). Pomysł mocno na +. Jak widać nawet coolpix daje radę. Hmmm, ale czekaj, czekaj? Ty przecież masz F100/F70! Co to za matactwa??

Jestem ciekaw jakby to wyglądało gdyby woda (bo jak rozumiem ten kadr jest odwrócony o 90 stopni) lekko może falowała.
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    jako zagadka co to jest (albo w którą stronę było obrócone o 90 stopni)
    hehe no patrz, a ja się głowiłem co to

MZ lepiej wyglądałoby w oryginalnym położeniu, ale pewnie straciłoby na tej "ciekawości"
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

bardzo dziękuję za zainteresowanie i uwagi

coolpix jest mojej dziewczyny.

z którymś efem też sie tam wybiorę i może zmącę wodę
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Uprawnienia umieszczania postów