Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: Weronika lat 5

Domyślnie Odp: Weronika lat 5

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    No i kup se komplet BLEND.
    tak i poproszę Ciebie abyś je za mną nosił - kolego ADAMIE1 ja jestem do bólu amatorem , a zdjęcia robię naprawdę dla przyjemnosci, co nie oznacza że nie ma w moim hobbystycznym zajęciu ambicji - ale portrety robię naprawdę sporadycznie i nie ma sensu z mojego punktu widzenia aby nadmiernie obkładać się sprzętem

jeżeli będę naprawdę potrzebował profesjonalny portret Weroniki to z Gdańska do Bydgoszczy jest rzut beretem i myślę że znając fascynację Jacka Z urodą Weroniki - zrobiłby jej piękny portret z zachowaniem wszelkich aspektów sztuki fotograficznej

przez cały czas czytając Twoje komentarze nie mogę się oprzeć wrazeniu że to sposób wypowiedzi Davida555

pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    tak i poproszę Ciebie abyś je za mną nosił - kolego ADAMIE1 ja jestem do bólu amatorem , a zdjęcia robię naprawdę dla przyjemnosci, co nie oznacza że nie ma w moim hobbystycznym zajęciu ambicji - ale portrety robię naprawdę sporadycznie i nie ma sensu z mojego punktu widzenia aby nadmiernie obkładać się sprzętem

jeżeli będę naprawdę potrzebował profesjonalny portret Weroniki to z Gdańska do Bydgoszczy jest naprawdę rzut beretem i myślę że znając fascynację Jacka Z urodą Weroniki - zrobiłby jej piękny portret z zachowaniem wszelkich aspektów sztuki fotograficznej

przez cały czas czytając Twoje komentarze nie mogę się oprzeć wrazeniu że to sposób wypowiedzi Davida555

pozdrawiam
    Bracia, jak to bracia, nieraz bywają dość przewidywalni.

A co do fotek, to David też by pięknie uwiecznił Twoją wnuczkę.

Ma do tego dryg.

A powracając do tematu BLEND, to można improwizować i to wcale niedrogo i nieciężko.

A co do fotek, to David też by pięknie uwiecznił Twoją wnuczkę.
    Ma do tego dryg.
    A skąd wiesz? Nie widzieliśmy tu żadnej pracy Davida555...
    Krzysztof Paszkiewicz

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    A skąd wiesz? Nie widzieliśmy tu żadnej pracy Davida555...
    Ja mam nie wiedzieć, toż siedzę w jego fotelu, klepię po jego klawiaturze i nosze (póki co), jego kapcie.

No i mam dostęp do jego prac, zresztą nie od dziś.

Stąd wiem.

Harb, przecudna wnuczka i super fotka gratuluje bardzo
    D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8

swiatlo
    Gość

Coś wspaniałego! Technicznie perfekcyjnie, emocjonalnie jeszcze lepiej, prześliczny obrazek prześlicznej księżniczki.
    Jak tylko pamiętam to jest to Twoje najlepsze zdjęcie jakie kiedykolwiek widziałem.

Ja mam nie wiedzieć, toż siedzę w jego fotelu, klepię po jego klawiaturze i nosze (póki co), jego kapcie.

No i mam dostęp do jego prac, zresztą nie od dziś.

Stąd wiem.
    i w zaskakujący wręcz sposób Ty objawiłeś się na forum w momencie kiedy Twój (wyimaginowany?) brat zniknął?!
    EOT

LUX dziewczyna. Bardzo ładne i naturalne foto.
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    i w zaskakujący wręcz sposób Ty objawiłeś się na forum w momencie kiedy Twój (wyimaginowany?) brat zniknął?!
    EOT
    Wybacz, ale Twoje sugestie są co najmniej nie na miejscu.
    Odważyłem się zarejestrować tutaj pod jego nieobecność, tylko dlatego, żeby nieudolnie go naśladować.

To forum nas dwóch by nie zdzierżyło, możesz być pewna, moja droga.

Baja
    D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów