Nie no Harb... jak zwykle superwnusię masz de best a ona ma szczęście ponieważ ma wspaniałego dziadka,który dba o to aby miała co obejrzeć i wspominać !!!!
Szukaj
Nie no Harb... jak zwykle superwnusię masz de best a ona ma szczęście ponieważ ma wspaniałego dziadka,który dba o to aby miała co obejrzeć i wspominać !!!!
chwile wcześniej natrafiłem gdzieś na Twoją wypowiedz i przeglądnąłem strone ze stopki - tam jest więcej fotek Weroniki.Śliczna wnuczka..
Tak... jest piękna,ale... piękna modelka to nie wszystko ponieważ trzeba to piękno jeszcze umieć pokazać a Ty według mnie jesteś w tym mistrzemMamy tu do czynienia z pięknem oraz artystą,który wie jak i potrafi w sposób szczególny je ukazać
Co widać na Twoich fotografiach
Pozdrawiam i czekam... na następne fotki![]()
nie zawstydzaj mnie,bo do jak piszesz do takiej pozycji to mnie o cho cho , Weronika jest fotogeniczna - nie ukrywam ze trzeba się napocić aby ją złapać w takim specyficznym podkreślającym jej urode kadrze ale uzyskany
efekt jezeli wyjdzie jest tego wart
Odii -dzieki za wizytę rzeczywiscie w galerii jest kilkadziesiąt fotek Weroniki i wiele jest moim zdaniem udanych
(ale ja w stosunku do niej nie umiem być obiektywnym)
pozdrawiam![]()
prześliczna dziewczynka, przyjemne foto.
Oj dziadku ,dziadku...dumny jak paw z wnusi,bo i jest z kogo....
Od roku i ja to rozumiem...
Śliczna dziewczyna i śliczna fota.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Piękna modelka i piękne zdjęcie Harb![]()
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Skontaktuj się z nami