polacznie Hoya R72 z HiTech GND1.2
pozdrawiam.
Szukaj
polacznie Hoya R72 z HiTech GND1.2
pozdrawiam.
sprytnehehe dzieki za odpowiedz
no i jest genialne bardzo fajne zdjecie i podoba mi sie z tym dlugim czasem. Tylko ze na dwojce nie podoba mi sie te cienie jaki zrobil ten most u dolu zdjecia
N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania
woda jest genialna... jakby to samo udało ci sie z niebem, to juz brak mi słów. ale chyba z 2h bys musial naswietlac![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Fajne kadry, obróbka jak zwykle rewelacyjna!
PS: Widziałem Twoje foto na wystawie pokonkursowej "Potęga Łodzi", nie obraź się, ale wyglądało jakoś zaskakująco słabo jak na to co przeważnie pokazujesz![]()
Podobają mi sie oba ale dwójka bardziej![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Twoje prace to sztuka fotografii.
No i tyle.
NIKON - system
świetne fotki , a dwójka jest przykładem dla nas wszystkich jak niebanalnie podejść do stałego tematu znanego już od wieków *****
pozdrawiam![]()
bonus trochę przekombinowany, ale tytułowe, jak najbardziej, kadr i kompozycja bardzo mi odpowiadają i wprowadzają ciekawy klimat...
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
O BW i efektach nie ma co pisać bo są oczywiście świetne
więc na 1ce podoba mi się dodatkowo gra przebiegu perspektyw filarów i mostu
na 2ce faktycznie to niebanalne ujęcie banalnego tematu, ale jak najbardziej mi się podoba
Skontaktuj się z nami