Klimacik jest rewelacyjny. Gratuluję udanej serii oraz podziwiam zaangażowanie, bo ja o 4.30 zasnąłbym pod drzewkiem.
Szukaj
Klimacik jest rewelacyjny. Gratuluję udanej serii oraz podziwiam zaangażowanie, bo ja o 4.30 zasnąłbym pod drzewkiem.
Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
4 rewelka
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Fajne
Jednym słowem, kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje![]()
NIKON
Fantastyczne światło. Bardzo wysoki poziom prac. Gratulacje
Niesamowite i piękne ... tylko Robin Hooda brakuje
Również dziękuję za motywację !
NIKO... D300, N50 1,8; N18-70, N70-300VR, Sigma 10-20 EX, SB-800... a jeszcze niedawno d70s - niech służy komu innemu
www.probhp.com
NastępnyMy, z inne części Polski przyjedziemy do was, do tego waszego Poznania i wykosimy wam to drzewo! Nie będziecie nam tu smaka robić i w kompleksy wprowadzać!
PS super zdjęcia! Najlepsze, albo w ścisłej czołówce tego co już zostało zaprezentowane z tego miejsca....
To ja sie przyłącze do zachwytów![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Wraca tu po raz kolejny. Napiszę tak, chciałoby sie tam być. Bardzo sugestywne i klimatyczne.
Co do bycia tam pomijam kwestię pory dnia.
Pozdrawiam
Nikon i parę szkiełek
Zdjęcia robione w Rogalinku k/Poznania na terenach zalewowych Warty polecam wszystkim to miejsce - jest bardzo klimatyczne, aczkolwiek myślę, że pewnie każdy w bliższej lub dalszej odległości od swojego miejsca zamieszkania znajdzie "swoje drzewo".
Jeszcze raz dziękuję za komentarze
REWELACJA!! Swietne kadry, swietne wykonanie. Mistrzostwo i jak Nemeth wspomnial na SCIANE z nimi.
Skontaktuj się z nami