Gratulacje - fotki bardzo miłe i nastrojowe.
Szukaj
Gratulacje - fotki bardzo miłe i nastrojowe.
__________________ ? ___________________
brawo! zdjęcia świetne. calme ma racje co do kadrowania jedynki. jak pozwolicie, to wkleję malutki obrazek jak ja bym to pociął dla ciekawego efektu.
dzięki za doskonałą motywację dla mniezdjęcia o tak dziwnej porze mają zwsze niesamowity klimat, i są niepowtarzalne.
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
kurde naprawdę nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia. Dzięki.
Jeżeli chodzi o 1. i Wasze sugestie innego kadrowania, to powie tylko tyle, że oprócz tego suchego drzewa zależało mi na tym by uwiecznić jeszcze drugi plan - nie chciałem żeby temat główny totalnie zdominował cały kadr.
PS To był pierwszy pstryk jaki wykonałem podczas tego pleneru hmm... i znowu dochodzę do wniosku ze wstałem za późno![]()
Bez zbędnej skromności... Te zdjęcia są po prostu świetnie zrobione, daję z czystym sumieniem WIELKIEGO PLUSA.
Pewnie można byłoby sięspierać na temat detali (ten brak oddechu z lewej na jedynce na przykład, brakuje troszkę blasku w ciemnej podłodze jedynki, można byłoby dodać blasku na dole wody w dwójce), ale to są detale. Całość sprawia nadzwyczaj dobre wrażenie.
Powrocilem do 1-ki jest naprawde bardzo dobra
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
klaniam sie przed 1 i 4
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Pięknie gratuluję i zazdroszczę - wielkie brawa !!!
Dołączam swoje gratulacje do poprzedników.
Pozdrawiam.
NIKON
Gratuluję!!!
Jeśli chodzi o jedynkę to Tylko Twoja wersja wchodzi tu w grę.
Kolega galu44 odebrał -moim zdaniem- tej fotce to co najlepsze.
NIKON - system
Skontaktuj się z nami