Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie II Terenowiada | 25 zdjec

W!
    Bylo bardzo ciekawie! moje d50 + 18-55 + 70-300 zaliczylo doslownie kapiel w nie zaczystej wodzie i ja to samo hehe. sprzet caly dziala i ma sie zdrowo a mowia ze d50 nie jest uszczelniany

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.
    21.
    22.
    23.
    24.
    25. Ostrry z dziewczyna

Kometarze mile widziane
    Pozdrawiam
    Seba

Domyślnie Odp: II Terenowiada | 25 zdjec

no wiec tak, moim zdaniem pare zdjec bys sobie darował, psuja jakby cały efekt. z tej prezentacji ja bym odrzucił 1, 2, 3 (ostrosc nie poszla tam gdzie trzeba), 6, 11, 16 (szkoda ze glowy widzom uciales, tak by bylo moim zdaniem ojek) i 17. reszta okej, wiekszych uwag nie mam, podoba mi sie np fota nr 5

tyle na tyle

1,2 i 3 hmmale ja mam cos z oczami albo Ty u mnie ostrosc jest tam gdzie trzeba, bo na samochodach ale zeby bylo pewniej sprawdzilem te zdjecia w 100% powiekszeniu i ostrosc jest tam gdzie trzeba wiec nie wiem czemu mialby je wyrzucic.

EDIT: 6 faktycznie nie sotra i wogole ale mimo tych wad podoba mi sie...

o ostrosc chodzi mi tylko na zdjeciu 3, ta kupka blota z lewej strony kadru jest tylko ostra. do ostrtosci na 1 i 2 nic nie mam

Cytat Zamieszczone przez jadzik Zobacz posta
    o ostrosc chodzi mi tylko na zdjeciu 3, ta kupka blota z lewej strony kadru jest tylko ostra. do ostrtosci na 1 i 2 nic nie mam
    grubo sie mylisz samochod jest caly ostry wpadniesz do mnie to pokzae CI orginal i sie przekonasz
    nikt nic wiecej nie napisze?

mi się parę podoba, ale nie chce mi się wypisywać które bo dużo tych numerków tutaj
    przydałoby się jakieś zdjęcie Twojej osoby po tym całym pikniku
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    nikt nic wiecej nie napisze?
    ja bym bardziej mroził, szczególnie te gdzie samochód rozbryzguje błoto i wodę wokół

Ostrry pewnie pozniej wrzuci pare zdjec mojej osoby hehe, z tego co wiem to podobno ciekawe sa jeszcze w domu patrez a cos mi kapie z pod body odkrecam gripa a tam pelno jej... heheh

Oszczędny w słowach Awatar Fazzi86
    Miasto
    Jelenia Góra

Sporo tych zdjęć. Najbardziej podobają mi się 4,8,9. Na 13 bym wolał trochę szerzej, a na 16 jak na mój gust jest trochę za dużo dołu. Na 6 chyba trochę Ci nie wyszło panoramowanie, bo wydaje mi się że auto jest nieostre. Reszta niezła, ogólnie przyznam że nieźle Ci wyszły Byłem jakiś czas temu na Poland Trophy w Walimiu i efektami się nawet nie chwaliłem bo gorzej wyszło

6 to czas 1/10 albo 1/25 zaraz bede musial zobaczyc ale napewno to ktorys z tych czasow.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów