Cytat Zamieszczone przez Maciej G
nie wiem czy ta konepcja, że sony będzie produkować tylko na rynek amatorski nie jest nieco błędną... ktoś tu na forum powiedział że nawet amator chce widzieć w wybranej przez siebie firmie producenta profesjnalego sprzętu... w pewnym sensie żeby może kiedyś go kupić... może też z czystego snobizmu: "Mam aparat TEJ firmy"... Jeśli miałby być to sprzęt tylko dla amatorów - po co stałki? po co napis Carl Zeiss na obiektywach? Myślę, że na Photokinie sony wypuści coś na bazie D7D... nie wiem tylko czy z tą samą, czy lepszą matrycą...
Spójrz na rynek RTV, gdzie Sony od dawna czuje sie najlepiej - TV - bardzo srednie - w epoce kineskopów daleko za np Loewe, dzis w epoce LCD daleko za np. Sharpem, AV - bardzo średnie - daleko za Technicsem, Pioneerem, Marantzem a co dopiero mowić o Nakamichi, czy choćby Harman Kardon, nie wspominajac o naprawde najlepszych.
Ale Sony ma sprzedaż (i zyski) znacznie wyższą niż wszyscy najlepsi.

[ Dodano: Wto 06 Cze, 2006 ]
Cytat Zamieszczone przez Korbens
Tv camery tosz to profi
W naszej TV

[ Dodano: Wto 06 Cze, 2006 ]
A tak w ogóle, jak jeszcze niedawno ktos napisał coś pochlebnego o tak naprawdę dobrym korpusie KMD7D reakcje byly zupelnie inne - czy to aby nie jakaś piata kolumna - o tym Sony na naszym forum piszecie duzo lepiej niż na forum KM - czy to nie dziwne.