Yuurei
Wiem na pewno. Takie są prawa rynku.
Szukaj
Yuurei
Wiem na pewno. Takie są prawa rynku.
czyli nie wiesz na pewno a sie domyslaszZamieszczone przez Vadim
Pozdrawiam
Jacek
O ile teza, ktora przytoczyłeś nie jest wynikiem uzyskanej informacji - a watpie abys ja miał, jest to bowiem obszar zastrzezony dla zarzadów, opierasz sie na swoim wiedzy i analizie - a to sa domyslem a nie wiedza o faktach
ja nie okresliłbym przejecia KM przez Sony jako wrogiego.
Sony nie istnial na rylku lustrzanek wiec trudno by bylo wojowac
![]()
Pozdrawiam
Jacek
Ps. Jak będzie kiepska pogoda i nie będziesz robił zdjęć, to poczytaj trochę o funkcjonowaniu spółek giełdowych i akcjach. Dowiesz się wtedy, czy ja się domyślam, czy może akurat wiem, bo to nie jest żadna wiedza tajemna.
Pozdrawiam
Vadim
a nie przyszlo Ci do glowy ze moge sie tym zajmowac zawodowo?
![]()
Pozdrawiam
Jacek
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=18309670
Ewidentnie idą w kierunku robienia zabawkowych lustrzanek a'la hybryda, a całą Minolciarską tradiszon lekce sobie ważą i Dynax idzie w kosz. Ot, widząc że miast hybryd ludziki zaczeli proste DSLR-y kupować, postanowili wykorzystać tą tendencję. Oczywiście, niezbadane są wyroki konsumenckie, ale nie sądzę by był to dobry pomysł - ludzie kupujący lustra chcą coś solidnego, kompakty - coś małego i poręcznego. A to, to będzie "ni pies, ni wydra"...
Jakis czas temu z pewnego zrodla slyszalem, iz Sony planuje zastosowac w lustrzankach 10 mpix matryce znaną z Sony R1 (przelicznik x1.7) Wtedy jakos nie chcialo mi sie w to wierzyc, ale ten wywiad moze to potwierdzac. Sony generalnie ma w glebokim powazaniu KM, i widac ze rynek rasowych lustrzanek ich nie interesuje..a raczej masowy produkt, bedacy czyms raczej hybrydopodobnym. Najprawdopodobniej zrezygnuja tez z wiekszosci szkiel produkowanych ongiś przez Minoltę.
Skontaktuj się z nami