Close

Strona 25 z 29 PierwszyPierwszy ... 152324252627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 282

Wątek: alpha

Domyślnie

Piękne!
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Az chyba sobie kupie...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

chłopaki i dziewczyny, sam się zrobiłem w konia
    sony alfa miała być w krakowie w sprzedaży od 5 sierpnia (tak już wcześniej pisałem) a dzisiaj już była w fotojokerze!
    krótko ją oglądałem, dłużej pooglądam w bunkrze sztuki 4 sierpnia.
    trzyma się lepiej niż 350d, ale strasznie mnie wkurza głośny AF i odgłos migawki.
    i brak monitora u góry, tylko ten główny. nie wpomnę już o systemie sterowania wszystkim - zupełnie na opak nikonowi nie mogłem pewnych rzeczy znaleść, chociaż to pokrętło u góry z lewej jest całkiem fajne, tyle, że wolne
    ogólnie spodziewałem się czegoś lepszego. szczególnie z materiałów. Nikon d70s też plastik, ale jakiś taki inny, lepszy
    FX

Domyślnie

Nie wiedzialem ze az tak mozna zepsuc zdjecia robiac je lustrzanka...
    http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=19567442

szok, co? wiekszosc kompaktow robi lepsze foty, czy ten obiektyw sony sprzedawany w "duzym kicie" jest az taki tandetny?
    Nikony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ryan
    (...) czy ten obiektyw sony sprzedawany w "duzym kicie" jest az taki tandetny?
    Fakt te zdjęcia to porażka. Co do tego obiektywu to zdania są podzielone, niektórzy twierdzą że straszna porażka. Pewnikiem zależy to od skali porównania .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

skopane zdjecia to chyba zasluga tego pana fotografujacego a nie zestawu a100+75-300, wystarczy porownac ze zdjeciami robionymi tym samym obiektywem ale D7D i przez swiadomego fotozapalenca
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn
    Chyba ktoś powinien w końcu to sobie uświadomić,że instrukcje po polsku powinny być oficjalnie do ściągnięca ze strony wiadomo jakiej i to za free

Cytat Zamieszczone przez Ryan
    Nie wiedzialem ze az tak mozna zepsuc zdjecia robiac je lustrzanka...
    http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=19567442

szok, co? wiekszosc kompaktow robi lepsze foty, czy ten obiektyw sony sprzedawany w "duzym kicie" jest az taki tandetny?
    Tym kitem na pewno da się zrobić dobre zdjęcie,ale ten typ powinien mieć coś innego w łapach
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Domyślnie

Alfa przed czyszczeniem i po czyszczeniu.
    http://www.ephotozine.com/equipment/...fm?test_id=468

Najważniejsze aby kupujący się nabrali na nowinki.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Tak ten test to wypas pokazuje jak "skuteczny" jest antidust. Zresztą były na forach pokazywane samle z Alfy ze śmieciami . Ale nie ma to jak marketing!
    Pozdrawiam
    Marcin

Strona 25 z 29 PierwszyPierwszy ... 152324252627 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów