Zamieszczone przez Kaleid
No dobrraaa, śmieszneeee![]()
![]()
Ps. K..a, aż z ciekawości podłączę swój pod drukarke żobacze czy działa![]()
![]()
Szukaj
Zamieszczone przez Kaleid
No dobrraaa, śmieszneeee![]()
![]()
Ps. K..a, aż z ciekawości podłączę swój pod drukarke żobacze czy działa![]()
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Po za tym bardzo możliwe, że dadzą coś poniżej 370/400D, prawdopodobnie 3000D (podejrzewam, że parametry nie będą się wiele różnić od 350D).
Z tym że ta zapowiedź o której tu była mowa to chyba coś więcej niż nowa puszka amatorska.
Pozdrawiam
Marcin
Cichy, ja myślę, że będzie się mieścił w kieszeni ... koszuli. Ciekawe jakie rozmiary nosi się w Japonii?
Kaleid, przycisk direct print zmieści się w gripie, a cały aparat zmieści się w turbanie Cichego. Btw, Cichy, a co zrobiłeś z turbanem?!?!?
Lepszy turban na mym garze niż wagina w awatarzeZamieszczone przez RAF
![]()
![]()
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Miałem dzis w rekach alfe i trzyma sie to równie wygodnie w dłoni jak kaktus.
N D70S,N D 90 ,Nikkor 18-70+ Sigma 10-20+Nikkor AF-S 300 F4D IF-ED + SB 800+ Nikkor 70-300 VR + sigma 150-500 +TC x2+ Tamron SP AF90mm F/2.8 Macro, M 055XPROB z MIDI 488RC4
No bo pewnie w dwóch lewych rękach![]()
Agat chyba łatwiej operowac D70 stopami niz alfą dłońmi![]()
![]()
![]()
N D70S,N D 90 ,Nikkor 18-70+ Sigma 10-20+Nikkor AF-S 300 F4D IF-ED + SB 800+ Nikkor 70-300 VR + sigma 150-500 +TC x2+ Tamron SP AF90mm F/2.8 Macro, M 055XPROB z MIDI 488RC4
Rimon, nie masz czasami jakichs odchylow lub nietypowych kruczkow w budowie konczyn?
ja tam uzywam d5d rekami, nogami, ostatnio nawet uszami sie udalo i nie narzekamsa ludzie ktorzy poprostu wolą pokrętło miec na gornej sciance zamiast na przedniej, do obu rozwiazan w sumie mozna sie przyzwyczaic tylko pozniej to drugie jakos nie bardzo pasuje...
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
D750+Z5+Zfc
"Sony Alfa już w sprzedaży. Link."
http://sklep.fotojoker.pl/produkt.php?id=9896
Mozna tam bardzo ciekawe informacje wyczytac...
. . . "Przetwornik obrazu
Filtr barw przetwornika obrazu - Barwy podstawowe
Rozmiar (w calach) - 23,6 x 15,8
System skanowania - Progresywna"
Szczegolnie mnie poruszyl rozmiar matrycy w calach
To sie pewnie bedzie nazywac
"Very Strong Extended Large Frame Sony Matrix"...![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami