Cichy, ponieważ nie jestem w canonierskich tematach na bieżąco, chodzi o następcę 350D?
Szukaj
Cichy, ponieważ nie jestem w canonierskich tematach na bieżąco, chodzi o następcę 350D?
o widzisz, to ciekawe, bo tak naprawdę foto joker nie dysponuje ani jednym egzemplarzem tego aparatuZamieszczone przez Kolekcjoner
do sklepów trafi od 5 sierpnia![]()
FX
Hej ja jestem teraz w niemczech i w każdym sklepie foto jest alfa i do tego obiektyw jakiś nie przypatrywałem się sto około 999 euro
D50 Nikkor 18-70 + N70-300G + Raynox DCR250 + 055PROB + 486RC2 + Pilocik
pn, szpox
ja tak czy siak chcialbym sie dorobic tego mojego malego magicznego zestawiku![]()
![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
ludzie spekulują, że chodzi o 3d. Z mojego źródła wiadomo, że chodzi o 370d (lub 400d).
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Cichy, jak sądzisz co wprowadzą w 370/400d? będzie to odpowiedznik d50 czy już raczej odpowiedź na d80?
wracając do tematu - w krakowie po sony ani widu ani słychu, tylko plakaty. 4 sierpnia w Bunkrze Sztuki będzie można się przekonać ile to jest warte.
FX
Sadzac po 30D, to wielkich zmian tam raczej nie bedzie.
jeżeli to ma być następca 350d to myslę, że głownie popracują nad ergonomią tego piekielnie niewygodnego body. Może większe LCD i np wyświetlacz u góry.
raczej nie będzie większej matrycy (a raczej napewno nie) bo 30d jej nie ma. może też usuną ten głupi przymus zatwierdzania opcji przyciskiem SET po każdym wyborze.
FX
Matryca wiadomo, że będzie nie większa, niż 8. Byleby był większy niż ta popierdółka 350d. Mógłbym sobie tanio zapasową puszkę kupićCo prawda teraz jako zapasu używam 350d ale na szczęście jeszcze nie miałem sposobności się nim gimnastykować
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Na pewno bedzie mial przycisk direct print![]()
Skontaktuj się z nami