Close

Strona 21 z 29 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 282

Wątek: alpha

Domyślnie

o do diaska nie myslałem, że wątek na temat alphy jest tak rozrośnięty... nie chce mi się czytać, ale nie wierzę, że ktoś mógłby się nią podniecać
    miałem dziś w łapkach, straszna kiszka... może mi ktos przypomnieć dla jakiego aparatu miała być konkurencją? Czy ta zabawka rzeczywiście kosztuje ponad 3 tysiaki... jestem w szoku
    pozdrówka

Domyślnie

To ma byc konkurencja dla D50 i 350D, ale biorac pod uwage jakosc obrazu sadze, ze lepsze parametry puszki nie pomoga w walce z konkurencja. D50 i 350D sa pod tym wzgledem po prostu lepsze, zarowno na nizszych ISO, jak i (zdecydowanie) na wyzszych.

Domyślnie

To ma byc konkurencja dla D50 i 350D
    więc potraktujmy to jako żart
    pozdrówka

Domyślnie

jakość obrazu nie jest związana z "jakością" body.
    to jest konkurencja dla d80, albo na odwrót, d80 jest odpowiedzią na te alfe
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafau
    To ma byc konkurencja dla D50 i 350D
    więc potraktujmy to jako żart
    Nie rozumiem o co Ci chodzi. Zabawka zwana D200 kosztuje ponad 6 tysiakow i to jest dopiero zart.

Domyślnie

Mnie się wydaje, że Alfa będzie się sprzedawać świetnie. Sony to potężna firma i mająca świetny marketing (co zresztą widać).
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

a mi się wydaje że każdy kto poważnie myśli o fotografi to kupi Nikona albo Canona a nie jakieś wynalazki przecież dostępność i różnorodność obiektywów i akcesoriów to podstawa
    D50 nex5n x-pro1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barkowx
    a mi się wydaje że każdy kto poważnie myśli o fotografi to kupi Nikona albo Canona a nie jakieś wynalazki przecież dostępność i różnorodność obiektywów i akcesoriów to podstawa
    Oki, jezeli chodzi o osoby zajmujace sie fotografia zawodowo. Dla amatorow takich jak ja nie ma to az takiego znaczenia, nigdy nie kupie drogich szkiel profi, a w segmencie amatorskim u kazdego producenta znajdzie sie oferta dla amatora.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn
    Oki, jezeli chodzi o osoby zajmujace sie fotografia zawodowo. Dla amatorow takich jak ja nie ma to az takiego znaczenia, nigdy nie kupie drogich szkiel profi, a w segmencie amatorskim u kazdego producenta znajdzie sie oferta dla amatora.
    Dokładnie tak. Po za tym wcale nie wiadomo czy Sony szybko tego systemu akcesoriów nie stworzy. Oni mają bardzo duże doświadczenie właśnie w segmencie sprzętu amatorskiego.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Jacek Z napisał
    jakość obrazu nie jest związana z "jakością" body.
    oczywiście zgadzam się z Tobą i dlatego tutaj upatruję jedyną szansę na zaistnienie dla tego aparatu, choć uwierz mi jakość wykonania obudowy, ergonomia, dźwięk wyzwalanej migawki to jeden wielki pasztet, koniec kropka
    Być może gdyby to miała być moja pierwsza lustrzanka nie zauważyłbym tego, ale posiadając nikonka ma się już jakieś porównanie
    pozdrówka

Strona 21 z 29 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów