Close

Strona 13 z 29 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 282

Wątek: alpha

Domyślnie

Jest juz fajna prezentacja nowej Alphy na http://www.sony.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M-K
    Sądząc po ilości wypowiedzi oraz nerwowości fanatyków jedynie słusznych marek Sony już teraz nieźle namieszał w sercach i umysłach. :P
    Nikon i HP w swoich kompaktach od dawna stosują proces podobny do DRO.
    Pozdrawiam MK
    Tylko problem w tym ze kompakty Nikona i HP nie należą do najlepszych.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Na dpreview są już sample. Na review przyjdzie chyba poczekać, bo korpus, który Phil dostał do testów miał zrąbany pomiar światła, i będzie wymieniony

http://www.dpreview.com/news/0606/06...100samples.asp

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Nawet takie lipniaste. Tyle że z kitem robione i tamronem. Będę wdzięczny za sample z podpiętym zeissem...

pn,

A po co Ty masz zmieniać? Nie jesteś zadowolony z D7D? Przecież Ty to możesz tylko ręce zacierać, takie szkła do Twojego korpusu teraz będą.

Pozdrawiam

Domyślnie

Vadim, to przyjdzie ci poczekac do listopada niestety...
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vadim
    A po co Ty masz zmieniać? Nie jesteś zadowolony z D7D?
    Jestem bardzo zadowolony. I nie bede zmienial.

PS. Wczoraj robilem przedstawienie z przedszkola mojego syna "Dornröschen" na festynie parafialnym, w pelnym sloncu i z duzymi kontrastami (parasole, dach nad czescia sceny), wiec po raz pierwszy uzylem w D7D funkcji Zone Matching, High 250 - fantastyczna opcja! Cos pieknego! Niewyzarte swiatla na twarzach i ubraniach, idealne cienie, dla mnie bomba. Nie rozstane sie z moja Lady dopoki nie padnie sama

PS2. Poza mna same Nikony. W tym jeden D2X z SB-800 i 28-70/2.8

PS3. To samo na Wilhelmstraßenfest i pod ekranem w Kurparku w czasie meczu otwarcia. Same Nikony. Canony w Wiesbaden wymarly, czy jak?

Cytat Zamieszczone przez Vadim
    Przecież Ty to możesz tylko ręce zacierać, takie szkła do Twojego korpusu teraz będą.
    Nie liczac Zeissow o ktorych jeszcze niewiele wiadomo (jaka jakosc), to pozostale sa juz na rynku od wielu lat

Tak samo jak stare lampy z nowa nazwa i marka. I niestety tez wyglada na to, ze cena.

Zobaczymy co dalej bedzie, czy Sony cos wlasnego rozwinie... (w co troche powatpiewam)

Domyślnie

Same Nikony. Canony w Wiesbaden wymarly, czy jak?
    Wszystkie 34 profi puszki na stadionach, 11 w drodze miedzy nimi

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Jest już profesjonalna lustrzanka SONY i orientacyjna cena. Wbrew oczekiwaniom, nie jest to poprawiona Minolta D7D, ale zupełnie inny produkt. Zobaczcie sami

http://www.allegro.pl/item109858132_sony.html

Pozdrawiam

Domyślnie

"Jest już profesjonalna lustrzanka SONY i orientacyjna cena. Wbrew oczekiwaniom, nie jest to poprawiona Minolta D7D, ale zupełnie inny produkt."

Potwierdzam
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker
    "Jest już profesjonalna lustrzanka SONY i orientacyjna cena. Wbrew oczekiwaniom, nie jest to poprawiona Minolta D7D, ale zupełnie inny produkt."

Potwierdzam
    Kurczę, ale żaluje ze kupiłem Fuji S3 pro.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Strona 13 z 29 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów