Close

Strona 31 z 38 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 377
    Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Przyznam, ze nigdy jeszcze nie widzialem zdjecia z 50-ki w ktorym AF nawet ten z wersji "G" niedalby rady. Wszyscy psiocza na AF a potem i tak fotografuja kwiatki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    Wszyscy psiocza na AF a potem i tak fotografuja kwiatki
    o wypraszam sobie
    dla mnie zdarza sie 50g focic sport naprawde ladnie to wychodzi, ale o tym juz pisalem kilka razy, a i pokazywalem co nieco

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    o wypraszam sobie
    dla mnie zdarza sie 50g focic sport naprawde ladnie to wychodzi, ale o tym juz pisalem kilka razy, a i pokazywalem co nieco
    Wiem, wiem Stad sie wziela pierwsza czesc mojej wypowiedzi:

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    Przyznam, ze nigdy jeszcze nie widzialem zdjecia z 50-ki w ktorym AF nawet ten z wersji "G" niedalby rady.

Domyślnie

nie zawsze jest pieknie, to trzeba przyznac, ale jesli zna sie ograniczenia, to szkielko odwdzieczy sie pieknym obrazkiem

ps. pisze oczywiscie o 50g

Domyślnie

A ja już sam nie wiem co wybrać naczytałem się tyle postów na temat nikkora 50 1,4G i sigmy, że mam mętlik w głowie. Ze względu na szybszy af skłaniam się trochę bardziej ku sigmie. Ps. Jakby ktoś chciał sprzedać w dobrej cenie zapraszam na pw. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samson09 Zobacz posta
    A ja już sam nie wiem co wybrać naczytałem się tyle postów na temat nikkora 50 1,4G i sigmy, że mam mętlik w głowie.
    Brzmi jak typowy góralski dylemat: łożeń się że lub nie łożeń, i tak będziesz potem żałował

IMHO oba te szkła (N 50/1.4 G i S 50/1.4 HSM) są dobre, reszta to kwestia osobistych upodobań...

Domyślnie

No bo i decyzja trudna z jednej strony tańszy, ale trochę wolniejszy nikkor, z drugiej szybsza sigma. Ostrość porównywalna, bokeh to kwestia gustu. Mając do wyboru sigmę za 1200 bez gwarancji i nokkora za 1000 kupionego we wrześniu tego roku na gwarancji wybrałem nikkora. Mam nadzieję, że to była dobra decyzja.

Domyślnie

Hm .... nie wiem czy to najlepsza decyzja , ale na pewno nowa 50-tka sigmy f1.4 jest the best oczywiscie tylko w/g mnie
    Trochę szkiełek, jakieś tam ciało, i sztuczne światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mike ferrero Zobacz posta
    Hm .... nie wiem czy to najlepsza decyzja , ale na pewno nowa 50-tka sigmy f1.4 jest the best oczywiscie tylko w/g mnie
    E tam, głupoty gadasz. Nie tylko wg. ciebie

Strona 31 z 38 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów