Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Operation Phantom Fury

Może nie do końca reportaż ale wrzucam tutaj. Polecam tego typu zabawę. Jeśli komuś rośnie brzuch od pstrykania modelek i siedzenia przy komputerze to polecam pobiegać za wariatami
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10

Pozdrawiam

Domyślnie Odp: Operation Phantom Fury

Wstaw zdjęcia nie linkiProcedura opisana--> http://nikon.org.pl/showthread.php?t=1358

Duzo zdjec a kazde chyba takie same...i co ono pokazuje? jakies zdjecie grupowo-pamiatkowe?
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Przepraszam zanim zedytowalem jakies 10 razy zeby sie naumiec troche czasu minelo Tak to jest kto nie czyta tak ma Mam nadzieje ze teraz juz wszystkim swieci ok.

No fotki to raczej albumowe pt. moi kumple (i dziewczyna) z wojska... Zeby to był reportaż, to chciałbym zobaczyć jakas akcję tej dzielnej armii. Ale przybliz chociaz, na czym polega ta zabawa, czym sie strzela, kto liczy trupy i takie tam...

A z pojedynczych kadrów najbardziej podoba mi sie 3-ka - chyba nawet Rambo powinien uczyc sie od nich maskowania
    I'm not always right, but I'm never wrong...

dla mnie na 4. jest mistrzostwo maskowania. to chyba maskowanie stacjonarne
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

na 3 i 4 niesamowite maskowanie...
    nie wiesz ile takie coś kosztuje??
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

do streeta idealny ubiór
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Na 7. koleś ma różaniec przy lewej kieszeni czy mi się coś wydaje?
    Jarek

Niestety co do różańca nie odpowiem bo na zbliżeniu może to być różaniec a może i być rozciągnięty wisiorek. Co do zabawy to potocznie ASG lub AS inaczej mówiąc Air Soft Gun. Strzela się kompozytowymi kulkami o średnicy 0.6mm o ile się nie mylę. To moje pierwsze starcie z tą dyscypliną. Może niefortunnie powrzucałem zdjęcia jako zlepek byle czego ale wynika to z lenistwa żeby dozować po kilka tematycznie Co do dynamicznych kadrów to niestety nie posiadam ponieważ stanowiłem część drużyny i w większości wąchałem glebę w trosce o sprzęt i przebicie skóry. Jeśli zdarzy mi się znów udział w czymś takim na pewno będę wiedział jak to zrobić żeby pokazać dynamiczne kadry. Wiadomo z każym nowym wyzwaniem nabiera się doświadczenia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów