Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: majówka

Domyślnie Odp: majówka

Cytat Zamieszczone przez Hael Zobacz posta
    Zdjęcie jednak jest za ciemne - przynajmniej na moim monitorze - szczególnie na górze, gdzie jest tylko czerń.

Hael
    potwierdzam. po prostu przegięte. albo trzeba mieć dobry kineskop, zamiast wypasionego LCD
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

dzięki za odzew u mnie góra jest ok
    wykrzesać owszem dało się i to dużo , niestety byłam bez statywu (czasy 1/8 1/10), a jedyny obiektyw co miałam to 10-20 :P
    D80, S10-20, S30/1.4,N50/1.4G, N80-200, sb-800,bronica ec-tl, nova 5,mini trekker aw
    http://szuwar.deviantart.com/

jak to? a nie mozna bylo mniejszej przysłony lub wiekszego iso? to jest chyba za dnia robione? wytlumacz sie teraz
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Aneta - rzeczywiście może trochę za ciemno , ale i tak mi się podoba. Bardzo mi się podoba. Napisz tylko skąd na szczególnie na jedynce te nieostrości w brzegach (czyżby czas)? Gratuluję!
    Pozdrawiam
    Waldek
    ---------------------
    www.foto-front.com

aparat i psy

właśnie takie czasy ustawiłam specjalnie , na te trawy , ale ciężko było utrzymać z ręki
    wasia : hmm kombinowałam smużeniem (niebo zbyt skompresowane czy jakoś tak) w PS'ie może dlatego
    D80, S10-20, S30/1.4,N50/1.4G, N80-200, sb-800,bronica ec-tl, nova 5,mini trekker aw
    http://szuwar.deviantart.com/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów