Szukaj
W dwójce przepał na papierosie![]()
![]()
Jelo, dwie fotki w podobnym klimacie a dwa różne zastane światy.
Tak to odbieram. Jak dla mnie ekstra.
Zgodnie z tryndem punktacji za pierwsze 4,5 punkta a za drugie 4,7 - to tak żeby było jeszcze do czego dążyć
Może oceniam to zbyt subiektywnie, bo bardzo lubię "inne światy" - chętnie usłyszę opinie innych - ale za twarze należy się uznanie. Mniej więcej mógłbym sobie dorobić historie, które modele opowiadają... no ale chyba właśnie do tego celu służy fotografia... żeby rozwijać fantazję
Chociaż technicznie w 2-ce na początku tło wydawało mi się troszkę nie teges, to po chwili stwierdziłem, że dobrze współgra z równie skontrastowaną twarzą.
Zresztąniech o technice wypowiedzą się więksi fachowcy.
Moje skromne gratulacje. pzdr., Marek
Nie bój się cienia... On mówi, że gdzieś jest światło.
kriger7 2 byla robiona w Krakowie - na podgorzu chyba, jak sie postarasz to tego pana tam spotkasz, bardzo fajnie mozna z nim porozmawiac![]()
pozdrawiam
JELO
F100 /F50 /D90 /NIKKOR 35-80,18-105, 20, 50, SIGMA 100-300
No popatrz... aż mi wstyd, mieszkam w Podgórzu i nigdy Go nie spotkałem.
Ale Podgórze to duże zwierzę
Następnym razem jak się będziesz wybierał do Podgórza daj znać
Tak czy inaczej gratulujęM.
Nie bój się cienia... On mówi, że gdzieś jest światło.
znakomite street portret bo chyba tak należałoby je nazwać,
a tego pana na 2 znam doskonale, nie osobiście ale widywałam go setki razy, każdego dnia w okolicach ulicy lwowskiej zbiera złom, nie znosi dzieciaków bo nieźle mu dają w kość, ma na imię albo mówią na niego bodajże Bolek, szczerze wam powiem że pracowałam dokładnie na Dąbrowskiego 2 lata i nigdy mi się niczym nie naraził, wręcz przeciwniew bezpośrednim kontakcie wydawał się być miły.![]()
Mało umiejętności, duzo serca, jeszcze więcej chęci...
świetne zdjęcia. ciężko zrobic taki reporterski portret. dlatego w 1 "wybaczam" wychodzącą z głowy pania z lewej strony.
zastanawiam się nad twoim tytułem tych zdjęć. daje do myślenia
dla mnie oba 4,5/5
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami