Szukaj
takie fajne fotki i nikt nic nie powiedzial ......pewnie Ci zazdroszcza
moi faworyci to 1,5,6
pozdrawiam
nikony dwa i jakies szkła
Mhm... co my tu mamy...![]()
No dobra, żartuję. Bardzo dobra seria, dynamiczna, świetne momenty (momenty były? były!). Kolory na granicy oczoje..., ale moim zdaniem jeszcze po właściwej stronie dobrego smaku. Odblaskami się nie przejmuj - ostatecznie to jest reportaż, a nie pozowana sesja. Teraz po kolei:
1. Wiadomo - moment rewelacja, postarałbym się tylko zmniejszyć GO następnym razem.
2. Brak uwag.
3. Moje ulubione z tej serii - rewelacyjne kolory robią to zdjęcie. Tylko dołu ciuteńkę mi brakuje... znam Twoją niechęć do zbędnego dołu na zdjęciach, ale... No, ale mogło się nie dać.
4. A to moje najmniej ulubione. Jakoś mnie nie przekonuje. Widoczek nie taki ładny, żeby szeroki kadr robić.
5. Super. Ja osobiście bym odkrzywił kadr, ale to tylko moje gusta.
6. Dobre światło, dobry moment, tylko ten znak... nie mogłeś go przewrócić?
7. Brak uwag. Chociaż... ja bym wyprostował, ale znów - to już osobiste gusta.
8. Brak uwag.
1, 2, 5, 6... moje faworyty
Cukierkowe kolorki nie przeszkadzają... W końcu Elmot jest kolorowy
Podoba mi się.
Pozdrawiam
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
Zapraszam na autoklub.pl http://www.autoklub.pl/1210668044,,galeria.html
Odie, też chciałbym mniejszą GO, ale z F4.5-5.6 za wiele się nie zdziałaNastępnym razem będzie lepiej - teraz na dobrą sprawę pierwszy raz d200 używałem...
Fajna seria. Bębny (1), Grzybek (5) i Mancin (6) naj. Przy 6 minus mały za znak (czepiam się), ale czasami tak wychodzi. Efekt i tak gitez. Kolorki troszkę "za bardzo" (nawet w trybie sRGB w moim monitorze). Generalnie fajowo.
Pozdrawiam,
... uuuuuuuuu a mnie tam nie było.........![]()
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Jestem na TAK
Jedynka rewelacyjnie uchwycona![]()
A tak swoją drogą, to 6 trochę paradoksalnaRajdowe auto, a nad nim 60...
Kurcze kolory sa słodkie jak malina, mi sie podoba i rówinież 1 fajnie uchwycona. Na rajdzie nie próżnowałeś.
Skontaktuj się z nami