Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie Wyzwalanie radiowe

Polecicie jakieś dobre chińskie wyzwalanie radiowe?

Domyślnie Odp: Wyzwalanie radiowe

quantuum ma w swojej ofercie. w sumie niezla firma a cena ... MZ bdb

Saygon - jesli nie bedziesz uzywac tego w terenie, to mozna na allegro zakupic ustrojstwa 'produkcji' Bolinga ktore pracy na baterii sa podpinane pod kabel zasilajacy lampy (jednoczesnie sa jakby przedluzka). Jest jeszcze firma Fotohobby, ktora sprzedaje (najtaniej) typowa popularna chinszczyzne na ktorej jedzie wielu userow (tez na allegro, wyjatkowo dobrze sie z nimi rozmawia).
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 14-05-2008 o 01:31

a i czemu jak nie bede uzywal w terenie?

saygon - bo jesli wpakujesz sie w te wyzwalacze zasilane z kabla sieciowego to nie ma szans zeby pozniej to wykorzystac do wyzwalania np. zwyklych, starych lamp blyskowych (niestudyjnych) w terenie - brak 220v A tak zawsze mozna sobie sklecic przjesciowke z duzego jacka i wsjo dziala ;]

mam obecnie markoflashe 1000ws wiec to juz chyba generacja nowszych, a one itak potrzebują 230 żeby działać więc raczej z zasilaniem na kablu (nie muszę sie martwic o stan naładowania baterii) zainwestuje.

Te z quantuuma odradzam. Mam gdzieś w kartonie taki komplet. Praca z nimi to loteria. Potem był jakiś inny shit z allegro - też loteria.

Po wielu sesjach, w tym na oczach klientów, atakach wewnętrznej białej gorączki zebrałem kasę na pockety, które mi przywieziono z Anglii...i nie żałuję ani jednego funta - bo dopiero pockety działały tak jak należy.
    pozdrawiam
    Philipp Gmür Fotograf Poznań

Cytat Zamieszczone przez philig Zobacz posta
    Te z quantuuma odradzam. Mam gdzieś w kartonie taki komplet. Praca z nimi to loteria. Potem był jakiś inny shit z allegro - też loteria.

Po wielu sesjach, w tym na oczach klientów, atakach wewnętrznej białej gorączki zebrałem kasę na pockety, które mi przywieziono z Anglii...i nie żałuję ani jednego funta - bo dopiero pockety działały tak jak należy.
    Pocket Wizardy to już wyższa półka też je mam i są niezastąpione. Fakt trochę kosztują, ale są warte tych pieniędzy.
    De czy'sta + szkliwo

philig - Czy uzywales moze rowniez Bolingow ktore sa dostepne na allegro (i chyba w Funsports)? Troche drozsze od reszty chinszczyzny, ale moze ich jakosc jest troszke wyzsza?

boling jest losowy

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów