Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie Tutek Passe-partout poszukiwany

Witam serdecznie poszukuje tutka jak wykonać Passe-partout na PS w wnętrzem przeźroczystym. Za pomoc dzięki

Domyślnie

co to jest Passe-partout? pytam z ciekawości

btw... nie obraź się, masz obrzydliwie śliczną i muzodajną stronę, a konkretów dość mało
    pozdrawiam

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryszkut Zobacz posta
    btw... nie obraź się, masz obrzydliwie śliczną i muzodajną stronę, a konkretów dość mało
    pozdrawiam
    Ufff dobrze że się nie czepiłeś mojego chomika. Jesli Ci sie moja strona nie podoba to zrób mi lepszą. A ja Ci się nie podoba muzyka to po prawej jest wyłącznik ale nie wiem czy to dla Ciebie nie jest za bardzo skomplikowane.

Domyślnie

ja jak mam kwadrat powiedzmy 600px X 600px to biorę nowy ustawiam na biały, 700x700 potem obrazek crtl+A, crtl+C, ctrl+Tab, ctrl+V i spłaszczam obrazek

Domyślnie

Albo Canvas Size
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Dokladnie. Ctr + alt + c otwierasz canvas size, pozniej zaznaczasz relative, wpisujesz wartosci dla swojej ramki, wybierasz kolor, ok, i gotowe.
    d700

Domyślnie

http://pl.wikipedia.org/wiki/Passe-partout

na przyszłość. Przydałoby się jednak, żeby nie wprowadzać na tym forum mylnych pojęć bo jeszcze później to ktoś przeczyta i przekonany o swojej racji, głupoty będzie rozpowiadać...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Chyba ja coś źle tłumaczę. Nie chodzi mi o zwykłą ramkę bo tą wykonać w PS jest stosunkowo łatwo tak jak napisał wypass. Ale chodzi mi o elektroniczną wersję Passe-partout z charakterystycznymi wycięciami gdzie środek będzie przeźroczysty.
    Ostatnio edytowane przez manfred ; 16-12-2009 o 10:51

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów