Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: PLuszcz

Domyślnie Odp: PLuszcz

Dobre, poproszę jeszcze jakies szerokie ujecie i zabawimy się w "znaleźć ptaszora"
    pozdrawiam
    nie zabardzo rozumien ?? nie znam tej zabawy

Cytat Zamieszczone przez kubaman Zobacz posta
    fajne foty Marek, choć do ideału troche brakuje. Ale dzięki temu jest ciekawiej.
    Dobrze że starczyło baterii
    Intrygująca ocena. A co jak ma wyglądać idealne zdjęcie? Pytam jak najbardziej poważnie.
    You can't always get what You want.
    Nikon D50

Ubarwienie pluszcza jest dość maskujące w jego środowisku.
    "czuję jak rodzi się moc"

raczej sie sie niezgodze i chyba przyznasz racje
    jesli pstrykasz ptaki to szybciej wypatrzysz jakiegokolwiek ptaka od zwykłego pstrykacza chmurek czy kwiatuszków
    jesli zobaczysz pierwszego pluszcza i poznasz ich zachowanie to z nastepnym nie ma juz wiekszego problemu
    nie mowie o wszystkich gatunkach

Cytat Zamieszczone przez Demian Zobacz posta
    Intrygująca ocena. A co jak ma wyglądać idealne zdjęcie? Pytam jak najbardziej poważnie.
    to zależy dla kogo
    dla mnie na ten przykład do idealnego zdjęcia potrzeba przede wszystkim światła. Markowi światła zabrakło, choć miał go i tak więcej ode mnie. No można by jeszcze wyliczyć przepalenia pod brodą i nadmierną saturację, oraz niekorzystne cienie. Ale - jak pisałem - gdyby każde zdjęcie było idealne szybko by nam się to znudziło. W dodatku to Marka pierwsze pluszcze w życiu, niech sobie więc trochę popracuje
    Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
    www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów