Szukaj
Odbite od sufitu bez dyfuzora
Lighsphere ustawiony do góry.
Efekt jest taki, że twarz jest miękko doświetlona od przodu i dodatkowo doświetlone jest wnętrze pomieszczenia.
Nie ma cieni pod oczami i pod nosem.
To było robione wersją clear.
Nie widzę różnicy między clear a cloud poza tym, że cloud zabiera troszkę więcej światła.
dzieki wielkie! No powiem, ze calkiem fajnie to wyglada. A jak walniesz na wprost to jest bardzo zle? Pytam bo czasem nie ma mozliwosci odbicia blysku.
Nie mam akurat foty walniętej na wprost.
Cień jest, ale jest bardzo miękki.
Ale ten dyfuzor daje właśnie radę, kiedy błyskasz do góry, a nie ma sufitu.
to pewnie w niedalekiej przyszlosci zakupie to cackojeszcze raz dzieki za zdjecia i cenne informacje.
mmm daje całkiem ładny efekt, chyba wart tych pieniedzy jak najbardziej. Trzeba sie bedzie za tym rozgladnac..![]()
pzdr Domin
Ja chyba jednak pokuszę się o zakup na eBayZrobiłem już pierwszy krok w tym kierunku i właśnie założyłem konto na PayPal
EDIT:
No i jak napisałem, tak też uczyniłemSzybko, sprawnie i przyjemnie
Nawet bardziej podoba mi się ta forma kupowania i zapłaty niż z Allegro
Teraz tylko czekać na paczuszkę... Zapłaciłem w sumie 46 zł z groszami
PZDR!
Ostatnio edytowane przez MarviN ; 24-05-2008 o 15:39
Powiem Wam, ze kusi mnie jeszcze system ProMax Lumiquest'a. Wyglada calkiem ciekawie. No coz trzeba bedzie cos wybrac![]()
W sumie jest to drogie ustrojstwo - kilka banalnie prostych elementów.
+ składa się do płaskiej książeczki
+ pozwala na pracę w kilku konfiguracjach
- niewygoda przy rozkładaniu
- klej, którym przylepione są rzepy pod wpływem ciepła rozpuszcza się i wypływa na boki (przynajmniej w egzemplarzu, z którym mam do czynienia)
- cena
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
kurde, mowisz ze te rzepy sa na kleju, to faktycznie jest niezbyt fajne rozwiazanie. Myslalem, ze to jest rozwiazane jakos bardziej inteligentnie![]()
Skontaktuj się z nami